Gave til nybagt mor

Har du lyst til at glæde en ny mor i din familie eller vennekreds med en gave? At blive mor er en af de mest betydningsfulde begivenheder i livet, og derfor fortjener hun bestemt en særlig gave, der viser din påskønnelse og kærlighed

Find-gaver.dk kan indeholde reklamelinks.

De bedste klassiske gaveideer til en nybagt mor

Der findes utallige gaver, der er velegnede til nybagte mødre, men det kan være en udfordring at finde den helt perfekte gave, der passer til den kvinde, du gerne vil forkæle. For at gøre det nemmere for dig, har vi sammensat en omfattende liste af ideer til den ideelle gave til en nybagt mor. Dette sparer dig besværet med at søge hele internettet igennem eller opfinde noget helt nyt.

Vores liste omfatter populære typer af gaver til nybagte mødre, og vi håber, at du vil finde mindst en gave eller to blandt vores forslag, der passer perfekt til hende. Hvis hun endnu ikke har født, kan du også kigge på vores guide til gaver til gravide for at finde noget passende til den kommende mor.

Bezzerwizzer Familie spil

Giv en nybagt mor en gave, som I kan have masser af sjov og hygge med fremover – et brætspil. Det kunne være det sjove Bezzerwizzer Familie, hvor I kan spille sammen hele familien – også børnene. Det egner sig bedst fra 2 spillere og fra 10 år og op, så her kan de større børn og teenagere også være med. På spillepladen er der flotte billeder, og ledetråde til børnene, så de også kan følge med. Den perfekte gave som kan nydes igen og igen.

En evighedsbuket med tørrede blomster

Tørrede blomster er en af de helst store tendenser for tiden – de er blevet yderst populære, netop fordi de byder på et mere bæredygtigt alternativ, og så holder de evigt. Gør en nybagt mor glad med en smuk buket med tørrede blomster – så er der blomster, der holder længere, og er skønne at kigge på. De tørrede buketter findes i et væld af farver og størrelser. Du kan også vælge de tørrede blomster med små vaser i et unikt og anderledes design.

Massage til en træt mor

Hvem vil ikke nyde en god omgang massage? Forkæl en mor med et gavekort til massage. Helt perfekt til de trætte og ømme mor-muskler eller bare fordi det altid er rart med en god og afslappende omgang massage. Du kan finde graviditetsmassage, ansigtsmassage, aromamassage eller bare helt klassisk massage. Den perfekte gave til en skøn mor, der godt kunne bruge lidt afslapning og velvære i hverdagen.

Et smukt smykke

Et smukt smykke er den perfekte gave til en nybagt mor. Det kunne være de fine Daisy Marguerit ørestikker fra Georg Jensen, som er en vaskeægte klassiker, når det gælder smykker. Et smykke er en fin og personlig gave, der viser masser af omtanke og kærlighed – helt perfekt til en mor, der fortjener lidt ekstra. Skal det ikke være øreringe eller ørestikker, kan det også være en halskæde, armbånd eller fingerring. Og er hun ikke lige til margueritterne, er der rig mulighed for at finde et andet fint smykke til den nybagte mor.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Et spaophold er en skøn gave til en nybagt mor, som trænger til ekstra meget forkælelse. Der findes mange skønne spaophold i både Danmark og udlandet. Og vil du gerne gå all in på spaoplevelsen, så overrask hende med på et spaophold til Ystad Saltsjöbad i Sverige. Her er der ren forkælelse, afslapning og wellness, kombineret med lækker mad og en underskøn natur. Her kan din mor nyde skønne hotel med udsigt ud over Østersøen – måske få øje på Bornholm i det fjerne.

Måltidskasse gavekort

Det kan være hårdt altid at skulle stå for madlavningen, især når man er nybagt mor – at tage stilling til ugens indkøb og madlavning kan virke uoverskueligt. I mange hjem er det stadig mor, der står for den opgave, så hvorfor ikke gøre det lidt nemmere for hende og forkæl hende med et gavekort til en måltidskasse. Det kunne eksempelvis være Årstiderne, hvor det er muligt at vælge mellem mange forskellige måltidskasser og gavekort. Vælg det der passer bedst til den skønne, nybagte mor.

En blomst til den nybagte mor – i alle afskygninger

En blomst er ikke bare en blomst, og efterhånden findes de i alle mulige afskygninger. Det kan være alt fra smukke blomsterbuketter af ægte, friske blomster til en helt unik og særlig blomsterbuket af papir og pap. Blomstergaver har altid været en klassisk gestus for at udtrykke kærlighed, taknemmelighed eller sympati. Når du vælger en blomstergave, kan du skræddersy den til modtagerens smag og personlighed. Friske blomster udstråler liv og farver, mens kunstige blomsterbuketter kan være tidløse og dekorative. Uanset hvilken type blomstergave du vælger, vil den med sikkerhed bringe glæde og varme til modtageren.

Giv en smuk buket

En smuk buket er en perfekt gave til en nybagt mor – den kan bruges i mange anledninger, og særligt til mors dag er den også en populær gaveidé. Du kan også give blomster i fødselsdagsgave – enten i sig selv eller som en del af gaven. Blomster vil også være en skøn gave til den gravide kvinde, som snart skal være mor. Du kan også glæde en mor med blomster, bare fordi du vil vise, at du sætter pris på hende. Vælg en buket i hendes yndlingsfarver og hendes favoritblomster – eller lad blomsterbinderen bruge fantasien.

Blomster til haven

Afklippede blomster har det med at visne – så hvorfor ikke give den nybagte mor blomster i potte eller blomster til haven? Her får hun blomster, der holder meget længere – blomster, hun kan gå og nusse om i sin skønne have. Skal det være blomsterfrø, hun selv kan så, eller fine blomster i potte, der kan plantes ud eller stå i flotte potteskjulere? Roser, dahlia og mange andre skønne blomster til haven eller altanen vil gøre enhver mor glad.

Papirblomstworkshop – lav selv blomsterne

De flotte papirblomster er blevet sindssygt populære de seneste år, og det er derfor helt oplagt at give et gavekort til en papirblomstworkshop. Overrask en nybagt mor med det fine gavekort, hvor hun får mulighed for at lave de smukkeste og fineste blomster med crepepapir. Det er en perfekt gave til din kreative kæreste, din mor, søster eller gode veninde, som lige har fået et barn. Så kan hun få den fineste evighedsbuket med hjem, som hun selv har lavet.

En skøn blomsterbuket i LEGO

En buket blomster er altid en god gaveidé – og måske endnu mere, hvis det er en buket, der aldrig visner. Giv en nybagt mor den skønne blomsterbuket fra LEGO, og hvis hun ikke er så meget for at samle den selv, må du selvfølgelig gerne hjælpe til. LEGO-buketten er en sjov og anderledes gave, som hun kan have glæde af i mange år. Den er smukt lavet med mange flotte farver, og man skal helt tæt på for at opdage, at det er LEGO-klodser.

Guldrose

En rose er en rose er en rose – og så alligevel. Blomster er noget særligt, og det er altid en god idé at give blomster til en mor – men blomster har det også med at visne. Så gør lidt ekstra ud af det og giv en blomst, der aldrig visner. Giv den vaskeægte rose forgyldt med 25 k guld – en smuk rose, som aldrig visner. Rosen leveres i en flot og elegant gaveæske, og der medfølger et ægthedsbevis. Måske skal moren til dine børn forkæles lidt ekstra med den fine guldrose.

Boligting til den nybagte mor

Mange mødre går op i deres hjem og indretning, og det er ofte mødrene, der går op i små pyntegenstande, nips og lignende. Går moren til dine børn – eller måske din veninde som er nybagt mor – meget op i indretningen, kan en gave til hjemmet skabe stor glæde. Det kan være flot ny kunst til væggene, flotte vaser til de mange blomster, hun selvfølgelig skal have i fremtiden. Eller måske skal det være nyt sengetøj eller en smart robotstøvsuger? Find de bedste gaver til hjemmet til en nybagt mor her. En gave, der passer til hendes indretningsstil, vil helt sikkert blive værdsat og hjælpe med at gøre hendes hjem endnu mere hyggeligt og smukt.

Drøm sødt i lækkert sengetøj

Nyt, lækkert sengetøj er også en skøn gave at give til en nybagt mor eller moren til dine børn. Det kunne for eksempel være det flotte, klassiske sengesæt fra Juna i bæk og bølge – et populært valg for tiden. Det findes i tre farver, så der er noget for enhver smag. Sengetøj findes i et væld af farver, mønstre og vævninger – og det er ofte noget vi glemmer, vi godt kunne bruge nyt af. Og er du ekstra modig kan du jo sørge for at vaske sengetøjet og gøre det klar på sengen til en skøn overraskelse ved sengetid.

vase med blomster

Lyngbyvasen

Ingen blomster uden en vase – og helst en flot en af slagsen. Lyngbyvasen er en ren klassiker, som har eksisteret siden 1930’erne, og den findes i dag i mange flotte farver. Den vil pryde i ethvert hjem, både med og uden blomster. Overrask den nybagte mor eller moren til dine børn med den klassiske Lyngbyvase – så har hun en skøn vase, og næste gang kan du jo give en fin buket blomster til vasen.

Et flot ur til væggen

Kender du en nybagt mor, der er træt af det gamle vægur, der ikke kan følge med mere? Overrask hende med et nyt – det flotte ur fra Applicata Watch vil pryde enhver væg. Det er lavet i massiv eg, som giver et flot og nordisk look. Viserne på denne model er i messing, men det findes også med grønne visere eller i stål. Desuden er der en model i røget eg. Alle utroligt flotte vægure – og en god gave til mor.

Gør affaldssortering flot med ReCollector

Affaldssortering har aldrig været en fest for nogen, men du kan gøre det til den perfekte gave til en mor, som er træt af at kigge på grimme skraldespande og irriterende plast- og glasaffald der fylder på køkkebordet. De smarte væghængte affaldsbokse fra ReCollector er lavet i et stilrent og nordisk design i genanvendt plast. En skøn gave til en kvinde, der er nybagt mor og som gerne vil gøre affaldssorteringen lidt nemmere og flottere – og samtidig en god gave til vores miljø og fremtid.

Giv en flot kunstplakat som gave

Er hun til Kusama, Klint eller Kahlo? Kunstplakater findes i et væld af størrelser og formater – her er både moderne kunst og genoptryk af klassisk kunst. Søger du inspiration til, hvad du skal ønske dig af plakater til at pryde dine vægge, eller mangler du en flot gave til en nybagt mor, der skal have lidt ekstra pang på væggene? Find en flot kunstplakat til mor her.

Hammershøi Poppy – Et fint stel til samlingen

Mange nybagte mødre samler på flotte stel, og det fine Hammershøi Poppy stel fra Kähler er blevet lidt af et samleobjekt hos mange. Det er derfor en god gaveidé til en mor, der gerne vil have styr på det fine spisestel. Skal det ikke lige være Kähler i samlingen, kan det også være, hun ønsker sig Lyngby porcelæn, Royal Copenhagen eller noget helt tredje. Uanset hvad er tallerkner, skåle og lignende en god gaveidé.

Spralla Svævende Urtepotter

Kender du en nybagt mor, der har rigeligt med planter derhjemme, men kan hun alligevel ikke helt få nok? Overrask hende med en svævende urtepotte. Den svævende urtepotte fra Pralla er en sjov og anderledes gave i et imponerende flot design. Den fungerer ved hjælp af en magnet, der får potten til at svæve. Gør lidt ekstra ud af det og find en fin lille sukkulent eller krydderurt, der egner sig godt i potten. En flot og lidt sej gadget til hjemmet.

HAY Sengetæppe som gave

Det klassiske Dot-sengetæppe fra HAY er en populær gaveidé, både til at skrive på ønskelisten og til at give til en nybagt mor, der kan lide farver og simple mønstre. Et flot sengetæppe kan være prikken over i’et i indretningen i soveværelset, og de fine sengetæpper fra HAY passer ind i de fleste hjem. Er hun til farver eller noget mere simpelt i grå?

iRobot Roomba robotstøvsuger

Gør livet lidt hjemmere for moren til dine børn – og dig selv – og giv hende en robotstøvsuger.

Den smarte iRobot Roomba robotstøvsuger gør livet nemmere for jer, for den klarer støvsugningen i hjemmet. En skøn gave til den travle og nybagte mor, der godt kunne bruge lidt ekstra tid i hverdagen – eller hende der hader at støvsuge. Det er også en gave, du selv vil få glæde af, for så er det heller ikke dig, der må tage støvsugetjansen.

Giv den kaffehungrende mor en espressomaskine

Det er hårdt at være nybagt mor – børnene vågner om natten, de står tidligt op – og den trætte mor (og far) må stå op med de morgenfriske unger. Gør morgenerne og resten af dagen lidt nemmere for den trætte nybagte mor og far med en smart espressomaskine, der kan skyde lækker, friskbrygget kaffe ud fra morgenstunden. Du skal bare lige finde ud af, om den skal være fuldautomatisk, så det bare er et enkelt tryg på en knap, eller der gerne må være magt over processen.

Nye lækre håndklæder

Det sker ind imellem, at vi ønsker os nye håndklæder – og selv hvis det ikke står på ønskelisten, er det alligevel noget vi kan bruge. Måske er det på tide at få matchende håndklæder og få skiftet de gamle, slidte og forvaskede håndklæder ud? Her kan du finde inspiration til nye håndklæder til hjemmet – både til dig selv, eller til en nybagt mor, der godt kunne bruge nye håndklæder. Skal det være håndklæder i økologisk bomuld, med striber eller flotte mønstre?

En god kaffemaskine til den nybagte mor

Er det lidt for avanceret med en espressomaskine, og er din mor mest til god gammeldags filterkaffe, kan en lækker ny kaffemaskine også være en skøn gave. Skal det være den klassiske Moccamaster, eller en Bosch eller noget helt tredje? Gør en mor glad med en smart kaffemaskine, der hurtigt kan brygge en god kande kaffe til morgenmaden.

HAY Splash Vase

Ikke alle er til Lyngbyvasen, Kählervasen eller den slags klassiske vaser. Må der gerne komme lidt mere spræl på, og ønsker moren til dine børn sig en flot og farvestrålende vase? Så er den flotte Splash vase fra HAY et perfekt valg. Den flotte vase i glas har en klassisk form, men det unikke mønster og farvespil får den til at skille sig ud fra mange andre vaser. Den findes i flere størrelser og farver – for eksempel den flotte pink og blå vase, eller den flotte hvide med blå, røde og grønne prikker.

Træfigurer til hjemmet

Træfigurer er blevet meget populære på mødrenes ønskelister de seneste år. Særligt populær er selvfølgelig Kay Bojesen aben, men der er også mange andre fine træfigurer fra for eksempel Normann Copenhagen, Andersen Furniture eller Architect Made. Lad børnene hjælpe med at finde en fin lille træfigur til deres mor – måske skal det være en pingvin, buttede fugle eller en lille bjørn?

Lanterne eller lysestage

Lanterner er en alsidig og smuk gaveidé, der kan bringe både hygge og æstetik til en nybagt mors hjem. Disse dekorative lyskilder kan tilføje varme og atmosfære til ethvert rum, og der findes et væld af forskellige typer lanterner at vælge imellem. Når du overvejer at give en lanterne som gave til en nybagt mor, er det vigtigt at tænke på hendes personlige smag og hjemmets indretning. En indendørs lanterne med et delikat design og plads til et fyrfadslys eller en LED-lysstribe kan være perfekt til at skabe en beroligende stemning i soveværelset eller stuen.

Snuggy – tæppe med ærmer

Forkæl en nybagt mor med et lækkert snuggy tæppe med ærmer, så hun rigtigt kan hygge sig på sofaen, når barnet sover lur. Gør tæppet ekstra personligt med hendes navn eller initialer broderet på lommen – så ved alle andre, at de ikke må hapse mors hyggetæppe. Et fantastisk tæppe til når hun skal nyde en kop te og en god bog eller hendes yndlingsserie på sofaen.

Smykker til den nybagte mor

Smykker er altid noget særligt – og det synes de fleste mødre sikkert også. Et smykke er en skøn gave, fordi det er noget hun altid kan have på til minde om, hvem hun har fået det af. Det kan være fine øreringe, halskæder, armbånd eller fingerringe. Mange mødre sætter også pris på et fint armbåndsur. Skal det være et helt klassisk smykke, eller noget mere unikt og personligt med gravering? Find inspiration til smykker til en nybagt mor her. Smykker kan udtrykke din kærlighed og taknemmelighed på en smuk og tidløs måde, og de vil helt sikkert bringe smil og glæde til den særlige mor i dit liv.

Navnekæde

En navnehalskæde er en skøn og personlig gave, der aldrig går af mode. Navnekæden er perfekt som venindegave, men også til den nybagte mor. Den findes i både sølv og forgyldt sølv, så der er mulighed for at vælge lige netop det, modtageren er til. Hos denne forhandler er navnekæderne specialfremstillinger, så det er til at få lavet smykket med det helt rigtige navn. Vælg evt. navnet på barnet til den nybagte mor. Så har hun altid den lille guldklump hængende om halsen.

Daniel Wellington ur

Et flot nyt ur er noget vi alle godt kunne bruge – måske kender du en nybagt mor, der ikke har et, eller også må der gerne komme et nyt til samlingen. Uanset hvad vil det fine Daniel Wellington Classic Petite Melrose 28 mm være et godt bud. Det flotte ur er lavet i et tidsløst og klassisk design. Uret har det klassiske quartzværk, som vi ved er god kvalitet. Desuden en fin urskive i hvid, dækket af mineralglas.

Julie Sandlau Classic armbånd

Ikke alle er til øreringe og halskæder – og her kan et smukt armbånd være et glimrende alternativ. Især de fine armbånd fra Julie Sandlau. Måske det skal være det tidsløse Julie Sandlau classic armbånd, som er lavet i et fint og simpelt design i forgyldt sterling sølv. Den justerbar armlænke gør, at kæden passer til de fleste. Og på lænken finder du det fine signaturblad fra Julie Sandlau. En smuk gave til den nybagte mor, som hun helt sikkert vil sætte pris på.

Pernille Corydon Daylight øreringe

Til den nybagte mor med huller i ørerne kan et nyt sæt øreringe altid være en god gave. De fine Daylight øreringe fra Pernille Corydon findes i både sølv og guld – her i en flot sterling sølv med den fine sol. Øreringene leveres i en flot gaveæske, klar til at blive pakket ind. I Daylight-serien findes også matchende halssmykke og fingerring.

Enamel Lucky Charms armbånd

De fine smykker fra Enamel Copenhagen er en skøn gave til den nybagte mor. De fine vedhæng findes i forskellige farver – et smukt og særligt armbånd til hende, som er glad for farver og fine figurer. I kollektionen findes både ringe, øreringe, armbånd og halssmykker i sterlingsølv og forgyldt sølv, samt de fineste sten og perler i flotte farver og designs.

Georg Jensen Love Knot sølv ring

Kender du en nybagt mor, der fortjener en en flot ring som symbol på, hvor meget du holder af hende? Den perfekte ring kunne være den flotte Love Knot fra Georg Jensen. Den lille knude af kærlighed midt på ringen er lavet i en smuk sølvtråd. Et smukt og klassisk smykke der er perfekt til årsdagen, bryllupsdagen, Valentines Day eller fordi hun lige har født et barn. Overrask din kæreste eller veninde med den smukke kærlighedsring.

Halskæde med indgravering

Giv en flot og personlig gave i form af et halssmykke med navne indgraveret. Er I kærester, kan I få begge jeres navne indgraveret i et unikt smykke som symbol på kærligheden. Til den nybagte mor vil et smykke med børnenes navne også være en skøn gave – måske som en unik barselsgave eller en fin mors dags gave. Det kan også være et fint familietræs-smykke med plads til 12 navne til den kære bedstemor. Vælg et fint graveret smykke i sølv, guld eller rosaguld.

MOM ring

Kender du en sød og skøn nybagt mor, der skal forkæles lidt? Hvad med den flotte MOM ring fra Maria Black? En helt unik fingerring, som du kan give til din mor, søster, veninde – eller måske bare dig selv, der gerne vil huske på, at du er en sej mor. En perfekt og personlig gave til alle de seje mødre derude. Ringen er lavet i et cool og moderne look i forgyldt sølv, og den fungerer både for sig selv og i selskab med andre fine smykker.

Lund Copenhagen Dagmarkors

En perfekt gave til den nybagte mor er det fine og klassiske dagmarkors fra Lund Copenhagen. Vælg det fine kors som halssmykke, eller de fine forgyldte øreringe eller ørestikker med dagmarkors. Det kan også være et fint børnearmbånd, der også kan bruges som den perfekte dåbsgave til den lille ny. De fine dagmarkors findes i både sølv, guld og forgyldt sølv. Skal det være ekstra eksklusivt, fås dagmarkorset også i 18 kt guld med emalje.

Forkælelse til den nybagte mor

Et oplevelsesgavekort er en skøn gave til en nybagt mor. For ind imellem er det lidt hårdt at være mor, både til de små og lidt større børn. Overvej om manden skal være hjemme med ungerne, mens den nybagte mor skal afsted på en lækker oplevelse – skal det være en tur i teatret? Eller en spadag med veninden? Det kan også være lidt ekstra med et helt weekendophold? Eller hvad med et sjovt flødebollekursus. Giv hende muligheden for at slappe af, nyde sig selv og få en velfortjent pause fra hverdagens travlhed. Find forslag til oplevelsesgaver til en nybagt mor her.

Floating for to

Giv en skøn pause i gave til en nybagt mor – et gavekort til floating for to. Den perfekte gave til hende, der trænger til ren afslapning. Floating foregår i et bassin fyldt med kropstempereret vand med et højt saltindhold, der får kroppen til at flyde og slappe af. Her kan I ligge og slappe af i samme bassin og bare mærke, at I er til stede, helt vægtløs og helt afslappet. Gavekortet består af en introduktion, samt 60 minutters floating i et privat rum med bad og omklædning. Der er håndklæde, ørepropper, samt shampoo og balsam. Efter sessionen kan I nyde te og vand i loungen.

Giv massage som gave

Ømme muskler, stress i hverdagen – det er noget de fleste kvinder kender til, og ikke mindst de nybagte mødre, og der vil derfor næppe være noget bedre end et gavekort til massage. Giv hende massage som gave, så hun kan få masser af afslapning og velvære – et lille pusterum i den travle hverdag. Et gavekort til massage er den perfekte gave til den trætte mor, den travle veninde eller søster.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Et spaophold på Kurhotel Skodsborg er en oplagt gave til parret eller den nybagte mor, der drømmer om at komme lidt væk fra den travle hverdag og trænger til lidt afslapning og velvære. Gavekortet består af en overnatning for to personer i dobbeltværelse, adgang til spa- og fitnessfaciliteterne, samt 3-retters middag og morgenbad. Denne luksuriøse oase byder på lækre spafaciliteter med ren nydelse og afslapning.

Chokoladekursus

Chokoladetemperering kan give de fleste sved på panden – så hvorfor ikke give et chokoladekursus som gave til den nybagte mor, der gerne vil kaste sig ud i det store chokoladeeventyr. Her lærer hun om alt i chokoladens verden – råvarer og forskellige teknikker. Der fremstilles forskellige chokolader, som kan transporteres hjem i fine kageæsker. Chokoladekurset afholdes af den franske dessertkok, Frédéric Terrible, som har mere end 20 års erfaring.

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Mærk historien på Den Gamle Grænsekro i Sønderjylland – til den historieinteresserede nybagte mor vil et gavekort til grænsekroen være en perfekt gave. Gavekortet består af en overnatning for to personer i dobbeltværelse, en 3-retters menu samt morgenmad i de skønne historiske omgivelser. Den Gamle Grænsekro byder på et væld af fortællinger om konger, dronninger og soldater fra en svunden tid.

Teater & Vin hos Teater Momentum

Giv en nybagt mor et gavekort til teater og vin hos Teater Momentum i Odense. Er hun glad for kultur og teater, vil det være den oplagte gave – her kan hun få en god aften i byen med en spændende kunstnerisk teateroplevelse og god vin i baren. Teater Momentum er et anderledes teater med nye og anderledes kunstneriske forestillinger. Gavekortet består af en teateroplevelse på ca. 2 timer, samt 2 glas vin eller 2 øl i baren.

Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Med et gavekort til koncertoplevelser hos Teater Momentum i Odense er der fri adgang til mere end 30 koncerter i et år. Her kan du give en anderledes gave til en nybagt mor, der elsker musik og koncerter. Gavekortet er til kvinden der er til anderledes musikgenrer, eller gerne vil prøve noget nyt – for det er her, I finder alle de koncerter, der ellers ikke er andre steder. Alt fra punk til hiphop, jazz til klassisk, psych-rock til folklore.

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Skal du finde en gave til en nybagt mor, der elsker outdoor og naturoplevelser, vil vildmarksgourmet i Mols Bjerge være en perfekt gave. I gavekortet er der inkluderet en 7-timers naturoplevelse med mulighed for overnatning i shelter eller telt. Der skal sankes urter og ukrudt til måltidet i Mols Bjerge, og så serveres der cowboykaffe og kage. Aftenmenuen tilberedes efter primitive metoder, og af sæsonens råvarer. En skøn oplevelse hvor gourmet og natur går op i en højere enhed.

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Til den nybagte mor der nyder madlavning og bagning vil et gavekort til macaronkursus hos den dygtige franske dessertkok Frédéric Terrible være en skøn gave. På kurset lærer hun, hvordan man laver de perfekte, fine og runde macarons, der er blevet så populære de seneste år. De lækre macarons kommer selvfølgelig med hjem i en fin gaveæske, så de kan nydes derhjemme.

Vin & Petanque i Aarhus

Inviter veninden, søsteren eller kæresten med på vinsmagning og et spil petanque i Aarhus. Her kan I gå på opdagelse i de mange spændende vine, og med et glas vin i hånden kan I kaste jer over det sjove petanquespil – Vin & Petanque har nemlig tre petanquebaner. Det er en perfekt gave til den nybagte mor, som hun kan bruge, når hun er klar til at få noget tid for sig selv.

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hvilken nybagt mor elsker ikke flødeboller? Og hvor fedt kunne det ikke være at kaste sig ud i flødebollens kunst og lære at lave lækre flødeboller. Giv et gavekort til et flødebollekursus hos Social Foodies til kvinden, der ikke ved at hun godt gad lære at lave flødeboller. Her får hun mulighed for at lære at lave de fineste flødeboller – og så er der selvfølgelig smagsprøver undervejs.

Gaver til verdens bedste, nybagte mor

Vis din kæreste eller veninde, at hun er verdens bedste med en rigtig god gave. Det kan være en fin kop, en plakat eller en sjov t-shirt. Der findes masser af gaver til verdens bedste mor – så alt, hvad du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilken gave der er bedst til den kvinde i dit liv, du synes fortjener en gave. Giv hende noget, der minder hende om, hvor meget hun betyder, hver gang hun ser eller bruger din gave. Find inspiration til verdens bedste mor-gaver her.

Personlige chokolader med billede

Giv en sjov og personlig gave i form af de lækre chokolader med billede. Få printet et billede af børnene og giv de fine chokolader til deres mor – en sjov og anderledes gave til en skøn nybagt mor. De hjerteformede chokolader består af lækker mælkechokolade med et hvidt lag chokolade, hvor billedet trykkes på – i et helt spiseligt print og flotte farver. Chokoladerne leveres i en fin gaveæske og findes i ren chokolade eller med praline-fyld.

Lækker gavekurv til en nybagt mor

Inviter moren til dine børn på en dejlig tur i skoven, på stranden eller en skøn park – overrask hende med en gavekurv, hvor du selv kan vælge indholdet. Vælg forskellige delikatesser og lækkerier til gavekurven. Fyld den med lækre snacks, oliven, chokolader og champagne eller lemonade. Pak en picnickurv og et tæppe og tag ud i det grønne og nyd hinandens selskab og de lækre delikatesser. Hun vil elske dig for det.

Personlig fotogave

Giv en personlig fotogave til en nybagt mor. Hvad med et forklæde til, når hun laver mad, med et foto af familien på? Det kan også være fine dekorationer som en snekugle med foto af børn eller børnebørn. Det kan også være en skøn gave til moren til dine børn – så hun føler sig værdsat. Lad børnene være med til at vælge den helt rette fotogave til deres mor.

Personligt smykke med fingeraftryk

Giv et unikt og personligt smykke med fingeraftryk til din veninde eller søster, der er nybagt mor. De fine smykker med graverede fingeraftryk findes i et væld af designs og former, og du kan vælge mellem guld eller sølv. Det er den perfekte gave til moren, der ønsker et fint og unikt smykke med sine børns fingeraftryk.

Mit arbejde – bog af Olga Ravn

Olga Ravn har skrevet om at blive kastet ud i livet som mor – en voldsom og ængstelig oplevelse. En fantastisk bog om fødselsdepression, husholdning og shopping – og at skulle finde ud af sig selv i den nye rolle som nybagt mor. Den anmelderroste bog er en oplagt gaveidé til den nybagte mor, som har brug for at vide, at hun ikke er alene i det store vanvid, det kan føles som, når man bliver mor.

Giv en plante til de grønne fingre

Kender du en nybagt mor, der har grønne fingre? Så grønne, at hun simpelthen har brug for flere planter til have eller hjem? Så giv hende en flot plante eller andre ting til de grønneste fingre i byen. At give en plante til moren, der elsker planter og blomster er en skøn gave, som udtrykker masser af omtanke. Find masser af fine planter til hende til både hus og have hos Plantetorvet.

Personlig nøglering til en nybagt mor

Gør nøglebundtet til noget særligt med en unik og personlig nøglering i læder. ByRavn laver fine produkter i læder med tryk, hvor du selv kan vælge, hvad der skal stå. Lav en fin nøglering til ”verdens bedste mor” eller andre personlige tekster eller udtryk. En fin og unik gave til den travle mor, der lige har brug for at få styr på nøglerne.

Design en personlig plakat

Hos Citatplakat.dk kan du finde et væld af flotte plakater med både kunst, citater og meget mere. Du finder også de sjove dialægt-plakater. Men endnu bedre er det, at du kan designe dine egne personlige plakater – og dermed har du en perfekt personlig gave til en skøn nybagt mor. Skal det være en plakat med sjove citater, en plakat med navne, et favoritemne eller en flot fotocollage. Mulighederne er mange.

Toblerone med den nybagte mors navn

Hvem elsker ikke chokolade, og hvem elsker ikke Toblerone? Giv en fin og personlig gave som oven i købet kan spises. Den klassiske Toblerone fås nu med mulighed for at få skrevet den nybagte mors navn – eller en lille hilsen – på siden. Så er der navn på, og ingen risiko for at andre hapser chokoladen fra køkkenskabet, hverken børn eller far.

Jeg elsker dig-bog

En mor sætter altid pris på at blive værdsat, især en nybagt mor, men det kan nogle gange være lidt svært at sætte de helt rette ord på det. Så hvorfor ikke give en kærlighedserklæring i form af en bog med 10 grunde til at ”Jeg elsker dig”. Og er 10 grunde slet ikke nok til at beskrive til denne helt særlige mor, kan du også vælge bogen med 20 grunde, 30 grunde, 40 grunde eller 50 grunde. Du skriver selv de forskellige grunde ind, når du bestiller bogen. Giv den fine bog til din en nybagt mor, som du holder af.

Personlig pleje og skønhed til en nybagt mor

Rande under øjnene, bekymringsrynker i panden – det er noget mødre kender til, og ikke mindst nybagte mødre, der især må undvære nattesøvnen. Skønhed og pleje er altid lækkert – især til hende moren med de trætte øjne. Giv hende en skøn gave i form af skønheds- eller plejeprodukter, der kan give hende lidt kulør igen. Det kan være alt fra lækre hårvitaminer til natcreme eller håndcreme til de tørre hænder. En smule selvforkælelse kan gøre underværker og hjælpe hende med at føle sig frisk og velplejet, selv når hverdagens travlhed tager over. Find inspiration til skønhedsgaver til en nybagt mor her.

Caudalie Resveratrol Lift Night Cream Set

Forkæl en nybagt mor, som du holder af med denne skønne gaveæske fra Caudalie. I gaveæsken finder du et sæt bestående af Caudalie Resveratrol-Lift Firming Night Cream, Caudalie Resveratrol-Lift Instant Firming Serum og Caudalie Resveratrol-Lift Firming Eye Gel Cream. Et fint sæt med anti-age effekt, som hjælper med at opstramme og udglatte huden – perfekt til aftenrutinen. En skøn gave til kvinden, der gerne vil forynge sin hud lidt.

Australian Bodycare 3 Hair Products gaveæske

Ind imellem trænger håret til ekstra forkælelse – og kender du en nybagt mor, der godt kunne bruge lidt ekstra til håret, eller har du måske selv brug for det? Så vil sættet fra Australian Bodycare være en oplagt gaveidé. De tre produkter i sættet egner sig især godt til personer med irriteret hovedbund, kløe eller skæl. Det består af en hovedbundskur, rensende shampoo mod skæl, samt en lækker hårbalsam, der plejer og beskytter.

Ecooking håndcreme

En god og beskyttende håndcreme er en fantastisk gave til alle. Håndcremen fra det danske Ecooking passer til alle hudtyper, og med sin beskyttende og plejende effekt hjælper den med at reparere og hele huden. En god håndcreme er en perfekt gave til den nybagte mor – den er fin som en gave i sig selv, som en lille ekstra gave til fødselsdag, jul og andre særlige anledninger – og så er den også perfekt som en ’bare fordi’ gave.

Yummi Gummi Hårvitaminer

Kender du en sød nybagt mor, der går op i sit hår – eller gør du selv meget ud af et skønt og velplejet hår? Så vil Yummi Gummi hårvitaminerne være en skøn gaveidé. Hårvitaminerne indeholder forskellige vitaminer og mineraler, der er med til at styrke håret indefra – og så har de en lækker jordbærsmag. Og bare rolig, de er fri for gluten, laktose og gelatine – så de er også veganske og glutenfri.

Clinique Smooth Skin, Your Way Gift Set

En gaveæske er en skøn gaveidé – især med Clinique Smooth Skin, Your Way Gift Set, som består af fire forskellige cremer, der egner sig godt til tør til kombineret hud. I gaveæsken er der en dagcreme og antirynke-koncentrat i fuld størrelse, samt to små produkter i rejsestørrelse: en lille ansigtssæbe samt øjencreme. Forkæl en nybagt mor med dette fine gavesæt.

Ecooking Gaveæske

Forkæl dig selv eller en nybagt mor med en lækker gaveæske fra Ecooking med rensescrub og natcreme – helt perfekt til aftenrutinen. Det danske Ecooking har stormet markedet de seneste par år, og de er ofte at finde på kvinders ønskeliste til jul og fødselsdage – så gør hende ekstra glad og overrask hende med den fine gaveæske fra Ecooking.

Makeup gaveæske

Skal der ny makeup til samlingen? Find en fin makeup-gaveæske – en skøn gaveidé til de fleste. Der findes mange forskellige gaveæsker med både ansigtsmakeup, øjenmakeup eller til læber eller negle. Gaveæsker med makeup er især populære til jul, men kan også være en oplagt fødselsdagsgave til den nybagte mor, der bare har skrevet ”makeup” på ønskelisten, uden at være mere specifik. Giv en fin gaveæske med mascara, læbestift eller noget helt tredje.

Parfume gaveæske

Gaveæsker med parfume og eau de toilette er især populære under juletræet som gaver til både kvinder og mænd. Der findes mange forskellige – og ofte kan der være lidt penge at spare ved at vælge en gaveæske. Det smarte med gaveæsken er også, at den ofte kommer med både en parfume, eau de toilette eller en deodorant. Så er der masser af lækker duft til både hverdag og fest.

ghd Gold Styler glattejern

Glattejern er ofte at finde på ønskelisten hos både piger og kvinder, såvel som hos nybagte mødre – og det er derfor en oplagt gaveidé. Vælg et godt glattejern, som eksempelvis ghd Gold Styler, som hjælper med at style håret, samt beskytte det under processen, så hun kan få lækkert stylet hår – både glat eller krøller.

Ansigtsbehandling hos Ni’mat

Det er lækkert med gode plejeprodukter, men endnu bedre kan det være med en skøn ansigtsbehandling, hvor der bliver fyret godt op for forkælelsen. Giv et gavekort til den nybagte mor med en ansigtsbehandling hos Ni’mat, og hun vil takke dig for det i lang tid. Her udfører kosmetologen en hudanalyse og vælger produkter ud fra det – dernæst en lækker ansigtsbehandling til de ømme ansigtsmuskler, og hun vil vende tilbage med fornyet energi.

HH Simonsen Compact Dryer

Står der en hårtørrer på ønskelisten fra den nybagte mor, må det gerne være en god én. Det kunne være denne nyhed fra HH Simonsen – HH Simonsen Compact Dryer Golden Delight i det flotte gyldne design. En fremragende hårtørrer til hende, der ønsker en god hårtørrer med diffuser. Den har en støjsvag motor, og er til trods for sin lille praktiske størrelse yderst effektiv. En hårtørrer er en perfekt gaveidé til både fødselsdag og jul.

Gave til den nybagte mor – ikke til barnet

At vælge den perfekte gave til en nybagt mor kan være en udfordring, især når det kan være fristende at fokusere på gaver til den nyfødte i stedet for. Vi anbefaler dog, at du koncentrerer dig om at give en særlig gave til moderen, da overgangen til moderskabet kan være en stor omvæltning, hvor hendes fokus ofte skifter fra hende selv til barnet. En personlig gave til den nybagte mor er en fantastisk måde at vise din påskønnelse og kærlighed på. Det behøver ikke være dyrt eller ekstremt kreativt, så længe gaven viser, at du har tænkt på hendes behov og interesser. Når du vælger en personlig gave, viser du, at du virkelig har taget dig tid til at vælge noget, der vil bringe hende glæde.

Nogle gode ideer til personlige gaver til en nybagt mor inkluderer en hyggelig dag med en picnic for hele familien, en spadag for hende og dig, en dag ude af huset med dig som barnepige, eller noget, der tager hensyn til hendes hobbyer og interesser. Der er utallige muligheder for personlig forkælelse til en nybagt mor.

Hvis du gerne vil give en gave til både den nybagte mor og far, er der også masser af muligheder. Du kan overveje plejende ansigtscreme, et massageapparat, lækkert undertøj eller en uges levering af måltider. Gavekort til babysitning, aktiviteter for hele familien eller en dag i spa uden barnet kan også være fantastiske gaver til nybagte forældre. Det vigtigste er at vælge noget, der vil styrke deres forhold og give dem tid til at pleje sig selv.

mor og baby

Den bedste gave til en nybagt mor

Det er en smuk oplevelse at føle kærligheden fra sine nærmeste, især når man netop er blevet mor. Det er dejligt at vide, at andre tænker på en og ønsker en det bedste, især når det kommer til gaver. En fremragende gave til en nybagt mor er en personlig gave. Den behøver ikke at være dyr eller overdrevent kreativ, bare den viser, at du har taget dig tid til at vælge noget, der passer til hendes personlighed og situation. En personlig gave er måske den sværeste at finde, men den er også utvivlsomt den bedste, du kan give.

Hvis du er i tvivl om, hvad en god personlig gave til en nybagt mor kan være, har vi nogle gode idéer til dig:

 • En hyggelig dag for hele familien med en picnic.
 • En dag ude med hende, inklusive en lækker middag og en ansigtsmaske.
 • En dag, hvor hun får lov til at forlade huset og slappe af, mens du passer barnet.
 • En gave, der tager hensyn til hendes hobbyer og interesser eller noget, hun altid har ønsket at prøve, men aldrig har haft tid til.

Mulighederne for personlig forkælelse af en nybagt mor er næsten uendelige.

Hvad kan man give i gave til både en nybagt mor og far? Hvis du ikke vil nøjes med en gave til moderen, eller hvis du leder efter en gave til en nybagt mor fra faren, er der heldigvis mange gode idéer at tage udgangspunkt i, såsom:

 • Plejende ansigtscreme.
 • Et massageapparat.
 • Lækkert undertøj eller lingeri.
 • En smuk kjole.
 • En uges levering af madlavning.
 • Gavekort til færdigretter.
 • Gavekort til en babysitter.
 • Aktiviteter, som hele familien kan nyde sammen.
 • En dag i spaen uden barnet.
 • En kurv med lækkerier til de nybagte forældre.
 • Penge til en professionel fotograf til at tage portrætbilleder.

 

Når både mor og far skal forkæles, er der masser af muligheder. Det er især en god idé at fokusere på gaver, der styrker deres forhold og giver dem tid til at pleje sig selv, især når hverdagens travlhed overtager.

baby og mor

Ofte stillede
spørgsmål

De mest stillede spørgsmål om gaver til en nybagt mor

Det kommer an på, hvad din mor er til. Kan hun godt lide blomster, eller er hun mere til lækker chokolade, en god vin, oplevelser eller smykker? Måske noget helt andet.

De fleste mødre sætter nok pris på blomster, men nogle mødre er mere til praktiske gaver, smykker eller andre gaver, som holder lidt længere. Nogle mødre er glade for at få oplevelser – eller måske bare en fin ting barnet har lavet.

Det er svært at finde en gave til en mor, der har alt, eller som ikke ønsker sig noget. Her kan et rigtig fint og personlig kort være en god gave – eller du kan overveje om en oplevelsesgave kunne være noget for hende.