Gave til mor

For mange er mor noget helt særligt – og derfor vil vi gerne glæde hende med en lille gave i ny og næ. Det kan være i særlige anledninger som Mors Dag, hendes fødselsdag eller til jul, eller måske bare fordi hun er mor og skal forkæles lidt.

Find-gaver.dk kan indeholde reklamelinks.

Bolig & interiør

Skønhed & pleje

Smykker

Personlig gaver

Oplevelsesgaver

De bedste klassiske gaveideer til mor

At blive mor er noget helt særligt, og ting man måske ikke ville have sat helt så meget pris på før, får pludselig helt ny betydning. Som mor er tiden dyrebar, både tid til at være sammen med familien og børnene, men også tiden til at være for sig selv. Måske kender du en skøn mor, der fortjener en lille pause fra den travle hverdag og småbørnslivet? Eller måske skal mor og familie lige forkæles lidt ekstra?

Et flot ur til væggen

Er din mor træt af det gamle vægur, der ikke kan følge med mere? Overrask hende med et nyt – det flotte ur fra Applicata Watch vil pryde enhver væg. Det er lavet i massiv eg, som giver et flot og nordisk look. Viserne på denne model er i messing, men det findes også med grønne visere eller i stål. Desuden er der en model i røget eg. Alle utroligt flotte vægure – og en god gave til mor.

Bezzerwizzer Familie spil

Giv din mor en gave, som I kan have masser af sjov og hygge med fremover – et brætspil. Det kunne være det sjove Bezzerwizzer Familie, hvor I kan spille sammen hele familien – også børnene. Det egner sig bedst fra 2 spillere og fra 10 år og op, så her kan de større børn og teenagere også være med. På spillepladen er der flotte billeder, og ledetråde til børnene, så de også kan følge med. Den perfekte mors dags gave som kan nydes igen og igen.

Massage til en træt mor

Hvem vil ikke nyde en god omgang massage? Forkæl en mor med et gavekort til massage. Helt perfekt til de trætte og ømme mor-muskler eller bare fordi det altid er rart med en god og afslappende omgang massage. Du kan finde graviditetsmassage, ansigtsmassage, aromamassage eller bare helt klassisk massage. Den perfekte gave til en skøn mor, der godt kunne bruge lidt afslapning og velvære i hverdagen.

Et smukt smykke

Et smukt smykke er den perfekte gave til mor. Det kunne være de fine Daisy Marguerit ørestikker fra Georg Jensen, som er en vaskeægte klassiker, når det gælder smykker. Et smykke er en fin og personlig gave, der viser masser af omtanke og kærlighed – helt perfekt til en mor, der fortjener lidt ekstra. Skal det ikke være øreringe eller ørestikker, kan det også være en halskæde, armbånd eller fingerring. Og er hun ikke lige til margueritterne, er der rig mulighed for at finde et andet fint smykke til mor.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Et spaophold er en skøn gave til en mor, som trænger til ekstra meget forkælelse. Der findes mange skønne spaophold i både Danmark og udlandet. Og vil du gerne gå all in på spaoplevelsen, så overrask hende med på et spaophold til Ystad Saltsjöbad i Sverige. Her er der ren forkælelse, afslapning og wellness, kombineret med lækker mad og en underskøn natur. Her kan din mor nyde skønne hotel med udsigt ud over Østersøen – måske få øje på Bornholm i det fjerne.

Måltidskasse gavekort

Det kan være hårdt altid at skulle stå for madlavningen – at tage stilling til ugens indkøb og madlavning. I mange hjem er det stadig mor, der står for den opgave, så hvorfor ikke gøre det lidt nemmere for hende og forkæl hende med et gavekort til en måltidskasse. Det kunne eksempelvis være Årstiderne, hvor det er muligt at vælge mellem mange forskellige måltidskasser og gavekort. Vælg det der passer bedst til den skønne mor.

En blomst til mor – i alle afskygninger

En blomst er ikke bare en blomst, og efterhånden findes de i alle mulige afskygninger. Det kan være alt fra smukke blomsterbuketter af ægte, friske blomster til en helt unik og særlig blomsterbuket af papir og pap. En buket af ægte blomster vil vække sanserne med deres duft og skønhed, mens en håndlavet blomsterbuket af papir kan være en varig souvenir fyldt med symbolik og betydning. Uanset hvilken type buket du vælger, vil den bringe glæde og romantik til hende og vise, at du har lagt tanke og omsorg i gaven.

Blomster til haven

Afklippede blomster har det med at visne. Så hvorfor ikke give mor blomster i potte eller blomster til haven? Her får hun blomster, der holder meget længere – blomster, hun kan gå og nusse om i sin skønne have. Skal det være blomsterfrø, hun selv kan så, eller fine blomster i potte, der kan plantes ud eller stå i flotte potteskjulere? Roser, dahlia og mange andre skønne blomster til haven eller altanen vil gøre enhver mor glad.

Giv en smuk buket

En smuk buket er en perfekt gave til din mor – den kan bruges i mange anledninger, og særligt til mors dag er den en populær gaveide. Du kan også give blomster i fødselsdagsgave, enten i sig selv eller som en del af gaven. Blomster vil også være en skøn gave til den gravide kvinde, som snart skal være mor, eller til den nybagte mor. Du kan også glæde en mor med blomster, bare fordi du vil vise, at du sætter pris på hende. Vælg en buket i hendes yndlingsfarver og hendes favoritblomster, eller lad blomsterbinderen bruge fantasien.

En evighedsbuket med tørrede blomster

Tørrede blomster er en af de helst store tendenser for tiden. De er blevet yderst populære, netop fordi de byder på et mere bæredygtigt alternativ, og så holder de evigt. Gør en mor glad med en smuk buket med tørrede blomster – så er der blomster, der holder længere og er skønne at kigge på. De tørrede buketter findes i et væld af farver og størrelser. Du kan også vælge de tørrede blomster med små vaser i et unikt og anderledes design.

En skøn blomsterbuket i LEGO

En buket blomster er altid en god gaveide, og måske endnu mere, hvis det er en buket, der aldrig visner. Giv en mor den skønne blomsterbuket fra LEGO, og hvis hun ikke er så meget for at samle den selv, må du selvfølgelig gerne hjælpe til. LEGO-buketten er en sjov og anderledes gave, som hun kan have glæde af i mange år. Den er smukt lavet med mange flotte farver, og man skal helt tæt på for at opdage, at det er LEGO-klodser.

Guldrose

En rose er en rose er en rose – og så alligevel. Blomster er noget særligt, og det er altid en god idé at give blomster til en mor, men blomster har det også med at visne. Så gør lidt ekstra ud af det og giv en blomst, der aldrig visner. Giv den vaskeægte rose forgyldt med 25 k guld – en smuk rose, som aldrig visner. Rosen leveres i en flot og elegant gaveæske, og der medfølger et ægthedsbevis. Måske skal moren til dine børn forkæles lidt ekstra med den fine guldrose.

Boligting til mor

Mange mødre går op i deres hjem og indretning, og det er ofte mødrene, der går op i små pyntegenstande, nips og lignende. Går moren til dine børn, eller måske din egen mor, meget op i indretningen, kan en gave til hjemmet skabe stor glæde. Det kan være flot ny kunst til væggene, flotte vaser til de mange blomster, hun selvfølgelig skal have i fremtiden. Eller måske skal det være nyt sengetøj eller en smart robotstøvsuger? Find de bedste gaver til hjemmet til mor her.

vase med blomster

Lyngbyvasen

Ingen blomster uden en vase – og gerne en flot en af slagsen. Lyngbyvasen er en ren klassiker, som har eksisteret siden 1930’erne, og den findes i dag i mange flotte farver. Den vil pryde i ethvert hjem, både med og uden blomster. Overrask din mor eller moren til dine børn med den klassiske Lyngbyvase – så har hun en skøn vase, og næste gang kan du jo give en fin buket blomster til vasen.

Gør affaldssortering flot med ReCollector

Affaldssortering har aldrig været en fest for nogen, men du kan gøre det til den perfekte gave til en mor, som er træt af at kigge på grimme skraldespande og irriterende plast- og glasaffald der fylder på køkkebordet. De smarte væghængte affaldsbokse fra ReCollector er lavet i et stilrent og nordisk design i genanvendt plast. En skøn gave til kvinden som gerne vil gøre affaldssorteringen lidt nemmere og flottere – og en god gave til vores miljø og fremtid.

Drøm sødt i lækkert sengetøj

Nyt, lækkert sengetøj er også en skøn gave at give til din mor eller moren til dine børn. Det kunne for eksempel være det flotte, klassiske sengesæt fra Juna i bæk og bølge – et populært valg for tiden. Det findes i tre farver, så der er noget for enhver smag. Sengetøj findes i et væld af farver, mønstre og vævninger – og det er ofte noget vi glemmer, vi godt kunne bruge nyt af. Og er du ekstra modig kan du jo sørge for at vaske sengetøjet og gøre det klar på sengen til en skøn overraskelse ved sengetid.

Giv en flot kunstplakat som gave

Er hun til Kusama, Klint eller Kahlo? Kunstplakater findes i et væld af størrelser og formater – her er både moderne kunst og genoptryk af klassisk kunst. Søger du inspiration til, hvad du skal ønske dig af plakater til at pryde dine vægge, eller mangler du en flot gave til en mor, der skal have lidt ekstra pang på væggene? Find en flot kunstplakat til mor her.

spralla

Spralla Svævende Urtepotter

Har mor rigeligt med planter derhjemme, men kan hun alligevel ikke helt få nok? Overrask hende med en svævende urtepotte. Den svævende urtepotte fra Pralla er en sjov og anderledes gave i et imponerende flot design. Den fungerer ved hjælp af en magnet, der får potten til at svæve. Gør lidt ekstra ud af det og find en fin lille sukkulent eller krydderurt, der egner sig godt i potten. En flot og lidt sej gadget til hjemmet.

HAY Sengetæppe som gave

Det klassiske Dot-sengetæppe fra HAY er en populær gaveidé, både til at skrive på ønskelisten og til at give til en kvinde, der kan lide farver og simple mønstre. Et flot sengetæppe kan være prikken over i’et i indretningen i soveværelset, og de fine sengetæpper fra HAY passer ind i de fleste hjem. Er hun til farver eller noget mere simpelt i grå?

iRobot Roomba robotstøvsuger

Gør livet lidt hjemmere for moren til dine børn – og dig selv – og giv hende en robotstøvsuger.

Den smarte iRobot Roomba robotstøvsuger gør livet nemmere for jer, for den klarer støvsugningen i hjemmet. En skøn gave til den travle mor, der godt kunne bruge lidt ekstra tid i hverdagen – eller hende der hader at støvsuge. Det er også en gave, du selv vil få glæde af, for så er det heller ikke dig, der må tage støvsugetjansen.

Hammershøi Poppy – Et fint stel til samlingen

Mange mødre samler på flotte stel, og det fine Hammershøi Poppy stel fra Kähler er blevet lidt af et samleobjekt hos mange. Det er derfor en god gaveidé til en mor, der gerne vil have styr på det fine spisestel. Skal det ikke lige være Kähler i samlingen, kan det også være, hun ønsker sig Lyngby porcelæn, Royal Copenhagen eller noget helt tredje. Uanset hvad er tallerkner, skåle og lignende en god gaveidé.

Giv den kaffehungrende mor en espressomaskine

Det er hårdt at være mor – børnene vågner om natten, de står tidligt op – og den trætte mor (og far) må stå op med de morgenfriske unger. Gør morgenerne (og resten af dagen) lidt nemmere for den trætte mor og far med en smart espressomaskine, der kan skyde lækker, friskbrygget kaffe ud fra morgenstunden. Du skal bare lige finde ud af, om den skal være fuldautomatisk, så det bare er et enkelt tryg på en knap, eller der gerne må være magt over processen.

En god kaffemaskine til mor

Er det lidt for avanceret med en espressomaskine, og er din mor mest til god gammeldags filterkaffe, kan en lækker ny kaffemaskine også være en skøn gave. Skal det være den klassiske Moccamaster, eller en Bosch eller noget helt tredje? Gør en mor glad med en smart kaffemaskine, der hurtigt kan brygge en god kande kaffe til morgenmaden.

HAY Splash Vase

Ikke alle er til Lyngbyvasen, Kählervasen eller den slags klassiske vaser. Må der gerne komme lidt mere spral på, og ønsker din mor eller moren til dine børn sig en flot og farvestrålende vase? Så er den flotte Splash vase fra HAY et perfekt valg. Den flotte vase i glas har en klassisk form, men det unikke mønster og farvespil får den til at skille sig ud fra mange andre vaser. Den findes i flere størrelser og farver – for eksempel den flotte pink og blå vase, eller den flotte hvide med blå, røde og grønne prikker.

håndklæder

Nye lækre håndklæder

Det sker ind imellem, at vi ønsker os nye håndklæder – og selv hvis det ikke står på ønskelisten, er det alligevel noget vi kan bruge. Måske er det på tide at få matchende håndklæder og få skiftet de gamle, slidte og forvaskede håndklæder ud? Her kan du finde inspiration til nye håndklæder til hjemmet – både til dig selv, eller til en mor der godt kunne bruge nye håndklæder. Skal det være håndklæder i økologisk bomuld, med striber eller flotte mønstre?

træfigur

Træfigurer til hjemmet

Træfigurer er blevet meget populære på mødrenes ønskelister de seneste år. Særligt populær er selvfølgelig Kay Bojesen aben, men der er også mange andre fine træfigurer fra for eksempel Normann Copenhagen, Andersen Furniture eller Architect Made. Lad børnene hjælpe med at finde en fin lille træfigur til deres mor – måske skal det være en pingvin, buttede fugle eller en lille bjørn?

Lanterne eller lysestage

Du er sikkert stødt på ”lanterner” på morens ønskeliste – enten din egen mors eller moren til dine børn. Og medmindre det er mere specifikt hvilken type lanterne, der er tale om, er det lidt af en opgave. Er det til udendørs brug eller indendørs? Uanset hvad kan du finde inspiration her til et væld af hurricane lysestager og lanterner – måske gemmer den helt rette lanterne til moren sig her.

Kitchen Safe – en sjov gave til mor

Er din mor træt af, at du ikke kan holde dig fra småkagerne eller fredagsslikket? Gør hende glad med det smarte lille kitchen safe skab, hvor hun kan gemme de sidste småkager eller slik, så du ikke tager det fra hende. Og du kan te dig lige så tosset du vil – det er hende, der bestemmer over småkagerne. Det kan også bruges til opbevaring af smartphone eller fjernbetjening, hvis teenagerens skærmtid lige skal styres lidt, da det har en smart timerfunktion.

Snuggy – tæppe med ærmer

Forkæl din mor med et lækkert snuggy tæppe med ærmer, så hun rigtigt kan hygge sig på sofaen. Gør tæppet ekstra personligt med hendes navn eller initialer broderet på lommen – så ved alle andre, at de ikke må hapse mors hyggetæppe. Et fantastisk tæppe til når hun skal nyde en kop te og en god bog eller hendes yndlingsserie på sofaen.

Smykker til mor

Smykker er altid noget særligt, og det synes de fleste mødre sikkert også. Et smykke er en skøn gave, fordi det er noget hun altid kan have på til minde om, hvem hun har fået det af. Det kan være fine øreringe, halskæder, armbånd eller fingerringe. Mange mødre sætter også pris på et fint armbåndsur. Skal det være et helt klassisk smykke, eller noget mere unikt og personligt med gravering? Find inspiration til smykker til mor her.

Daniel Wellington ur

Et flot nyt ur er noget vi alle godt kunne bruge – måske har hun ikke et, eller også må der gerne komme et nyt til samlingen. Uanset hvad vil det fine Daniel Wellington Classic Petite Melrose 28 mm være et godt bud. Det flotte ur er lavet i et tidsløst og klassisk design. Uret har det klassiske quartzværk, som vi ved er god kvalitet. Desuden en fin urskive i hvid, dækket af mineralglas.

Pernille Corydon Daylight øreringe

Til pigen eller kvinden med huller i ørerne kan et nyt sæt øreringe altid være en god gave. De fine daylight øreringe fra Pernille Corydon findes i både sølv og guld – her i en flot sterling sølv med den fine sol. Øreringene leveres i en flot gaveæske, klar til at blive pakket ind. I Daylight-serien findes også matchende halssmykke og fingerring.

Navnekæde

En navnehalskæde er en skøn og personlig gave, der aldrig går af mode. Navnekæden er perfekt som venindegave, men også til søsteren eller konfirmanden. Den findes i både sølv og forgyldt sølv, så der er mulighed for at vælge lige netop det, modtageren er til. Hos denne forhandler er navnekæderne specialfremstillinger, så det er til at få lavet smykket med det helt rigtige navn.

Julie Sandlau Classic armbånd

Ikke alle er til øreringe og halskæder – og her kan et smukt armbånd være et glimrende alternativ. Især de fine armbånd fra Julie Sandlau. Måske det skal være det tidsløse Julie Sandlau classic armbånd, som er lavet i et fint og simpelt design i forgyldt sterling sølv. Den justerbar armlænke gør, at kæden passer til de fleste. Og på lænken finder du det fine signaturblad fra Julie Sandlau. En smuk gave til mor, søster eller kæresten.

Enamel Lucky Charms armbånd

De fine smykker fra Enamel Copenhagen er en skøn gave til piger og kvinder. Giv det fine enamel lucky charms armbånd til konfirmanden eller studenten. De fine vedhæng findes i forskellige farver – et smukt og særligt armbånd til hende, som er glad for farver og fine figurer. I kollektionen findes både ringe, øreringe, armbånd og halssmykker i sterlingsølv og forgyldt sølv, samt de fineste sten og perler i flotte farver og designs.

Georg Jensen Love Knot sølv ring

Skal kæresten have en flot ring som symbol på jeres kærlighed? Den perfekte ring til hende kunne være den flotte Love Knot fra Georg Jensen. Den lille knude af kærlighed midt på ringen er lavet i en smuk sølvtråd. Et smukt og klassisk smykke der er perfekt til årsdagen, bryllupsdagen, valentines day eller bare fordi. Overrask din elskede med den smukke kærlighedsring.

Lund Copenhagen Dagmarkors

En perfekt gave til konfirmanden er det fine og klassiske dagmarkors fra Lund Copenhagen. Vælg det fine kors som halssmykke, eller de fine forgyldte øreringe eller ørestikker med dagmarkors. Det kan også være et fint børnearmbånd, der også kan bruges som den perfekte dåbsgave til den lille ny. De fine dagmarkors findes i både sølv, guld og forgyldt sølv. Skal det være ekstra eksklusivt, fås dagmarkorset også i 18 kt guld med emalje.

Halskæde med indgravering

Giv en flot og personlig gave i form af et halssmykke med navne indgraveret. Er I kærester, kan I få begge jeres navne indgraveret i et unikt smykke som symbol på kærligheden. Til moren vil et smykke med børnenes navne også være en skøn gave – måske som en unik barselsgave eller en fin mors dags gave. Det kan også være et fint familietræs-smykke med plads til 12 navne til den kære bedstemor. Vælg et fint graveret smykke i sølv, guld eller rosaguld.

MOM ring

Kender du en sød og skøn mor, der skal forkæles lidt? Hvad med den flotte MOM ring fra Maria Black? En helt unik fingerring, som du kan give til din mor, søster, veninde – eller måske bare dig selv, der gerne vil huske på, at du er en sej mor. En perfekt og personlig gave til alle de seje mødre derude. Ringen er lavet i et cool og moderne look i forgyldt sølv, og den fungerer både for sig selv og i selskab med andre fine smykker.

Oplevelser til mor

Et oplevelsesgavekort er en skøn gave til en mor. For ind imellem er det lidt hårdt at være mor, både til de små og lidt større børn. Overvej om manden skal være hjemme med ungerne, mens mor skal afsted på en lækker oplevelse. Skal det være en tur i teatret? Eller en spadag med veninden? Det kan også være lidt ekstra med et helt weekendophold? Eller hvad med et sjovt flødebollekursus. Find forslag til oplevelsesgaver til mor her.

Giv massage som gave

Ømme muskler, stress i hverdagen – det er noget de fleste kvinder kender til, og der vil derfor næppe være noget bedre end et gavekort til massage. Giv hende massage som gave, så hun kan få masser af afslapning og velvære – et lille pusterum i den travle hverdag. Et gavekort til massage er den perfekte gave til den trætte mor, den travle veninde eller søster.

Chokoladekursus

Chokoladetemperering kan give de fleste sved på panden – så hvorfor ikke give et chokoladekursus som gave til hende, der gerne vil kaste sig ud i det store chokoladeeventyr. Her lærer hun om alt i chokoladens verden – råvarer og forskellige teknikker. Der fremstilles forskellige chokolader, som kan transporteres hjem i fine kageæsker. Chokoladekurset afholdes af den franske dessertkok, Frédéric Terrible, som har mere end 20 års erfaring.

Floating for to

Giv en skøn pause i gave til hende – et gavekort til floating for to. Den perfekte gave til kæresten, som trænger til ren afslapning. Floating foregår i et bassin fyldt med kropstempereret vand med et højt saltindhold, der får kroppen til at flyde og slappe af. Her kan I ligge og slappe af i samme bassin og bare mærke, at I er til stede, helt vægtløs og helt afslappet. Gavekortet består af en introduktion, samt 60 minutters floating i et privat rum med bad og omklædning. Der er håndklæde, ørepropper, samt shampoo og balsam. Efter sessionen kan I nyde te og vand i loungen.

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Et spaophold på Kurhotel Skodsborg er en oplagt gave til parret eller kvinden, der drømmer om at komme lidt væk fra den travle hverdag og trænger til lidt afslapning og velvære. Gavekortet består af en overnatning for to personer i dobbeltværelse, adgang til spa- og fitnessfaciliteterne, samt 3-retters middag og morgenbad. Denne luksuriøse oase byder på lækre spafaciliteter med ren nydelse og afslapning.

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Mærk historien på Den Gamle Grænsekro i Sønderjylland – til den historieinteresserede kvinde vil et gavekort til grænsekroen være en perfekt gave. Gavekortet består af en overnatning for to personer i dobbeltværelse, en 3-retters menu samt morgenmad i de skønne historiske omgivelser. Den Gamle Grænsekro byder på et væld af fortællinger om konger, dronninger og soldater fra en svunden tid.

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Skal du finde en gave til kvinden, der elsker outdoor og naturoplevelser, vil vildmarksgourmet i Mols Bjerge være en perfekt gave. I gavekortet er der inkluderet en 7-timers naturoplevelse med mulighed for overnatning i shelter eller telt. Der skal sankes urter og ukrudt til måltidet i Mols Bjerge, og så serveres der cowboykaffe og kage. Aftenmenuen tilberedes efter primitive metoder, og af sæsonens råvarer. En skøn oplevelse hvor gourmet og natur går op i en højere enhed.

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hvem elsker ikke flødeboller? Og hvor fedt kunne det ikke være at kaste sig ud i flødebollens kunst og lære at lave lækre flødeboller. Giv et gavekort til et flødebollekursus hos Social Foodies til kvinden, der ikke ved at hun godt gad lære at lave flødeboller. Her får hun mulighed for at lære at lave de fineste flødeboller – og så er der selvfølgelig smagsprøver undervejs.

Teater & Vin hos Teater Momentum

Giv hende et gavekort til teater og vin hos Teater Momentum i Odense. Er hun glad for kultur og teater, vil det være den oplagte gave – her kan hun få en god aften i byen med en spændende kunstnerisk teateroplevelse og god vin i baren. Teater Momentum er et anderledes teater med nye og anderledes kunstneriske forestillinger. Gavekortet består af en teateroplevelse på ca. 2 timer, samt 2 glas vin eller 2 øl i baren.

Koncertoplevelser hos Teater Momentum

Med et gavekort til koncertoplevelser hos Teater Momentum i Odense er der fri adgang til mere end 30 koncerter i et år. Her kan du give en anderledes gave til en kvinde, der elsker musik og koncerter. Gavekortet er til kvinden der er til anderledes musikgenrer, eller gerne vil prøve noget nyt – for det er her, I finder alle de koncerter, der ellers ikke er andre steder. Alt fra punk til hiphop, jazz til klassisk, psych-rock til folklore.

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Til kvinden der nyder madlavning og bagning vil et gavekort til macaronkursus hos den dygtige franske dessertkok Frédéric Terrible være en skøn gave. På kurset lærer man hvordan man laver de perfekte, fine og runde macarons, der er blevet så populære de seneste år. De lækre macarons kommer selvfølgelig med hjem i en fin gaveæske, så de kan nydes derhjemme.

Vin & Petanque i Aarhus

Inviter veninden, søsteren, kæresten eller måske din skønne mor med på vinsmagning og et spil petanque i Aarhus. Her kan I gå på opdagelse i de mange spændende vine, og med et glas vin i hånden kan I kaste jer over det sjove petanquespil – Vin & Petanque har nemlig tre petanquebaner.

Gaver til verdens bedste mor

Vis din mor at hun er verdens bedste med en verdens bedste mor gave. Det kan være en fin kop, en plakat eller en sjov t-shirt. Der findes masser af gaver til verdens bedste mor – så alt du skal gøre er at beslutte dig for, hvilken gave der er bedst til din skønne og dejlige mor.

Personlige chokolader med billede

Giv en sjov og personlig gave i form af de lækre chokolader med billede. Få printet et billede af børnene og giv de fine chokolader til deres mor – en sjov og anderledes gave til en skøn mor. De hjerteformede chokolader består af lækker mælkechokolade med et hvidt lag chokolade, hvor billedet trykkes på – i et helt spiseligt print og flotte farver. Chokoladerne leveres i en fin gaveæske og findes i ren chokolade eller med praline-fyld.

Lækker gavekurv til en hyggelig skovtur

Inviter moren til dine børn på en dejlig tur i skoven, på stranden eller en skøn park – overrask hende med en gavekurv, hvor du selv kan vælge indholdet. Vælg forskellige delikatesser og lækkerier til gavekurven. Fyld den med lækre snacks, oliven, chokolader og champagne eller lemonade. Pak en picnickurv og et tæppe og tag ud i det grønne og nyd hinandens selskab og de lækre delikatesser. Hun vil elske dig for det.

Mit arbejde – bog af Olga Ravn

Olga Ravn har skrevet om at blive kastet ud i livet som mor – en voldsom og ængstelig oplevelse. En fantastisk bog om fødselsdepression, husholdning og shopping – og at skulle finde ud af sig selv i den nye rolle som nybagt mor. Den anmelderroste bog er en oplagt gaveidé til den nybagte mor, som har brug for at vide, at hun ikke er alene i det store vanvid, det kan føles som, når man bliver mor.

Giv en plante til de grønne fingre

Har du en mor med grønne fingre? Så grønne at hun simpelthen har brug for flere planter til have eller hjem? Så giv hende en flot plante eller andre ting til de grønneste fingre i byen. At give en plante til moren, der elsker planter og blomster er en skøn gave, som udtrykker masser af omtanke. Find masser af fine planter til hende til både hus og have hos Plantetorvet.

Personlig fotogave

Giv en personlig fotogave til en mor, du holder af. Måske skal mormor eller farmor have et fint krus med billede af børnebørnene – eller hvad med et forklæde til når hun laver mad, med et foto af familien på? Det kan også være fine dekorationer som en snekugle med foto af børn eller børnebørn. Det kan også være en skøn gave til moren til dine børn – så hun føler sig værdsat. Lad børnene være med til at vælge den helt rette fotogave til deres mor.

Personlig nøglering til mor i læder

Gør nøglebundtet til noget særligt med en unik og personlig nøglering i læder. ByRavn laver fine produkter i læder med tryk, hvor du selv kan vælge, hvad der skal stå. Lav en fin nøglering til ”verdens bedste mor” eller andre personlige tekster eller udtryk. En fin og unik gave til den travle mor, der lige har brug for at få styr på nøglerne.

Design en personlig plakat til mor

Hos Citatplakat.dk kan du finde et væld af flotte plakater med både kunst, citater og meget mere. Du finder også de sjove dialægt-plakater. Men endnu bedre er det, at du kan designe dine egne personlige plakater – og dermed har du en perfekt personlig gave til en skøn mor. Skal det være en plakat med sjove citater, en plakat med navne, et favoritemne eller en flot fotocollage. Mulighederne er mange.

Personligt smykke med fingeraftryk

Giv et unikt og personligt smykke med fingeraftryk til din mor eller moren til dine børn. De fine smykker med graverede fingeraftryk findes i et væld af designs og former, og du kan vælge mellem guld eller sølv. Det er den perfekte gave til moren, der ønsker et fint og unikt smykke med sine børns fingeraftryk.

Jeg elsker dig bog

En mor sætter altid pris på at blive værdsat, men det kan nogle gange være lidt svært at sætte de helt rette ord på det. Så hvorfor ikke give en kærlighedserklæring i form af en bog med 10 grunde til at ”Jeg elsker dig”. Og er 10 grunde slet ikke nok til at beskrive til din skønne mor, kan du også vælge bogen med 20 grunde, 30 grunde, 40 grunde eller 50 grunde. Du skriver selv de forskellige grunde ind, når du bestiller bogen. Giv den fine bog til din egen mor eller moren til dine børn.

Toblerone med mors navn

Hvem elsker ikke chokolade, og hvem elsker ikke Toblerone? Giv en fin og personlig gave som oven i købet kan spises. Den klassiske Toblerone fås nu med mulighed for at få skrevet morens navn – eller en lille hilsen – på siden. Så er der navn på – og ingen risiko for at andre hapser chokoladen fra køkkenskabet – hverken børn eller far.

Personlig pleje og skønhed til mor

Rande under øjnene, bekymringsrynker i panden, det er noget mødre kender til. Skønhed og pleje er altid lækkert, især til hende moren med de trætte morøjne. Giv hende en skøn gave i form af skønheds- eller plejeprodukter, der kan give hende lidt kulør igen. Det kan være alt fra lækre hårvitaminer til natcreme eller håndcreme til de tørre hænder.

Yummi Gummi Hårvitaminer

Kender du en sød kvinde, der går op i sit hår – eller gør du selv meget ud af et skønt og velplejet hår? Så vil Yummi Gummi hårvitaminerne være en skøn gaveidé. Hårvitaminerne indeholder forskellige vitaminer og mineraler, der er med til at styrke håret indefra – og så har de en lækker jordbærsmag. Og bare rolig, de er fri for gluten, laktose og gelatine – så de er også veganske og glutenfri.

Australian Bodycare 3 Hair Products gaveæske

Ind imellem trænger håret til ekstra forkælelse – og kender du en kvinde, der godt kunne bruge lidt ekstra til håret, eller har du måske selv brug for det? Så vil sættet fra Australian Bodycare være en oplagt gaveidé. De tre produkter i sættet egner sig især godt til personer med irriteret hovedbund, kløe eller skæl. Det består af en hovedbundskur, rensende shampoo mod skæl, samt en lækker hårbalsam, der plejer og beskytter.

Clinique Smooth Skin, Your Way Gift Set

En gaveæske er en skøn gaveidé – især med Clinique Smooth Skin, Your Way Gift Set, som består af fire forskellige cremer, der egner sig godt til tør til kombineret hud. I gaveæsken er der en dagcreme og antirynke-koncentrat i fuld størrelse, samt to små produkter i rejsestørrelse: en lille ansigtssæbe samt øjencreme. Forkæl en du har kær med dette fine gavesæt.

Caudalie Resveratrol Lift Night Cream Set

Forkæl en du holder af med denne skønne gaveæske fra Caudalie. I gaveæsken finder du et sæt bestående af Caudalie Resveratrol-Lift Firming Night Cream, Caudalie Resveratrol-Lift Instant Firming Serum og Caudalie Resveratrol-Lift Firming Eye Gel Cream. Et fint sæt med anti-age effekt, som hjælper med at opstramme og udglatte huden – perfekt til aftenrutinen. En skøn gave til kvinden, der gerne vil forynge sin hud lidt.

Ecooking håndcreme

En god og beskyttende håndcreme er en fantastisk gave til alle. Håndcremen fra det danske Ecooking passer til alle hudtyper, og med sin beskyttende og plejende effekt hjælper den med at reparere og hele huden. En god håndcreme er en perfekt gave kvinder i alle aldre – den er fin som en gave i sig selv, som en lille ekstra gave til fødselsdag, jul og andre særlige anledninger – og så er den også perfekt som en ’bare fordi’ gave.

Ecooking Gaveæske 3

Forkæl dig selv eller en du har kær med en lækker gaveæske fra Ecooking med rensescrub og natcreme – helt perfekt til aftenrutinen. Det danske Ecooking har stormet markedet de seneste par år, og de er ofte at finde på kvinders ønskeliste til jul og fødselsdage – så gør hende ekstra glad og overrask hende med den fine gaveæske fra Ecooking.

Makeup gaveæske

Skal der ny makeup til samlingen? Find en fin makeup-gaveæske – en skøn gaveidé til de fleste. Der findes mange forskellige gaveæsker med både ansigtsmakeup, øjenmakeup eller til læber eller negle. Gaveæsker med makeup er især populære til jul, men kan også være en oplagt fødselsdagsgave til kvinden, der bare har skrevet ”makeup” på ønskelisten, uden at være mere specifik. Giv en fin gaveæske med mascara, læbestift eller noget helt tredje.

Parfume gaveæske

Gaveæsker med parfume og eau de toilette er især populære under juletræet som gaver til både kvinder og mænd. Der findes mange forskellige – og ofte kan der være lidt penge at spare ved at vælge en gaveæske. Det smarte med gaveæsken er også, at den ofte kommer med både en parfume, eau de toilette eller en deodorant. Så er der masser af lækker duft til både hverdag og fest.

ghd Gold Styler glattejern

Glattejern er ofte at finde på ønskelisten hos bade piger og kvinder – og det er derfor en oplagt gaveidé til konfirmanden eller studenten, men også til voksne kvinder, der har brug for et smart stylingredskab. Vælg et godt glattejern, som eksempelvis ghd Gold Styler, som hjælper med at style håret, samt beskytte det under processen, så hun kan få lækkert stylet hår – både glat eller krøller.

HH Simonsen Compact Dryer

Står der en hårtørrer på ønskelisten, må det gerne være en god én. Det kunne være denne nyhed fra HH Simonsen – HH Simonsen Compact Dryer Golden Delight i det flotte gyldne design. En fremragende hårtørrer til hende, der ønsker en god hårtørrer med diffuser. Den har en støjsvag motor, og er til trods for sin lille praktiske størrelse yderst effektiv. En hårtørrer er en perfekt gaveidé til både fødselsdag og jul.

Ansigtsbehandling hos Ni’mat

Det er lækkert med gode plejeprodukter, men endnu bedre kan det være med en skøn ansigtsbehandling, hvor der bliver fyret godt op for forkælelsen. Giv et gavekort til hende med en ansigtsbehandling hos Ni’mat, og hun vil takke dig for det i lang tid. Her udfører kosmetologen en hudanalyse og vælger produkter ud fra det – dernæst en lækker ansigtsbehandling til de ømme ansigtsmuskler, og hun vil vende tilbage med fornyet energi.

Sjove gaver til hende

Skal du købe en sjov gave til hende, er det vigtigt, at du kender hende godt, så du ved hvordan hendes humor er, og hvor hendes grænser går. Det kan være en sjov gave til veninden, til kæresten eller til moren eller søsteren. Måske skal det være en sjov lille ekstragave til fødselsdagen, eller en hvilken som helst anden anledning. Det vigtigste er bare, at den er sjov for modtageren – og husk derfor på, at hvad hun synes er sjovt, måske ikke er det samme, som du synes er sjovt.

Så regel nummer ét ved sjove gaver: Kend hendes humor.

Her har vi samlet en række gaver, som de fleste kvinder måske vil synes er sjove, om ikke andet er det masser af gode oplevelser, og så lidt andre fine gaver, der kan skabe glæde og god underholdning.

En skøn blomsterbuket i LEGO

En buket blomster er altid en god gaveidé – og måske endnu mere, hvis det er en buket, der aldrig visner. Giv hende den skønne blomsterbuket fra LEGO, og hvis hun ikke er så meget for at samle den selv, må du selvfølgelig gerne hjælpe til. LEGO-buketten er en sjov og anderledes gave, som modtageren kan have glæde af i mange år. Den er smukt lavet med mange flotte farver, og man skal helt tæt på for at opdage, at det er LEGO-klodser.

Fujifilm Instax Mini kamera

Gør festen endnu sjovere med et instant kamera – det kunne eksempelvis være det fine Fujifilm Instax Mini 11 i en flot rosa farve. Den perfekte gave til konfirmanden eller studenten – eller hvem der ellers kan lide at tage billeder til fest og hverdag. Med det smarte lille kamera fremkaldes billederne straks, så I kan nyde dem til festen – bare husk at give en pakke film eller to med i samme omgang. Instant kameraet er en genial gaveidé, som hun kan have glæde af i mange år.

Escape Room

Giv et gavekort til en oplevelse – og måske endnu bedre, et escape room. En sjov og udfordrende gaveidé til hende, der er vild med nye og anderledes oplevelser. Det findes escape room oplevelser i både Aarhus og København, så vælg et i den nærmeste by, og inviter hende med på en sjov og underholdende oplevelse – skal det være Det Store Diamantkup, Outbreeak Escape eller Sherlock Holmes tema? Kan I løse alle gåderne og slippe fri?

Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

Er kæresten, søsteren eller veninden bare helt vild med dyr? Så giv hende den perfekte gave, hvor hun skal være dyrepasser for en dag i Skærup Zoo i Jylland. Her får hun en oplevelse hvor hun i fire timer skal følge dyrepasserens hverdag – hun hjælper med at tilberede foder til dyrene, og dernæst fodre dem. Og så skal der selvfølgelig gøres rent hos dyrene. Når dagen er slut, modtager hun et fint diplom. Også en skøn gave til den dyreglade konfirmand, eller en fødselsdagsgave til både børn eller voksne.

Ballonflyvning

Overrask hende med et rigtigt eventyr – en flyvetur med luftballon, efterfulgt af bobler og lidt godt til ganen. Den perfekte gaveidé til kvinden, der elsker at kaste sig ud i nye eventyr – og gerne i de højere luftlag. Her kan det skønne landskab i Danmark nydes helt ovenfra – en skøn og uforglemmelig oplevelse med masser af skøn natur og hyggelig stemning i kurven. Ballonflyvning kan være en sjov og anderledes dateoplevelse – eller måske bare som en speciel gave til en eventyrlysten kvinde.

Østerssafari i Limfjorden

Østers er lidt en speciel spise, og enten kan man lide dem, ellers kan man ikke. Skal du finde en sjov og anderledes gave til en kvinde, der godt kan lide østers, så inviter hende med på østerssafari i Limfjorden. Her får I en skøn guidet tur i Limfjorden, hvor I iført waders skal fange østers, som bagefter kan nydes grillet, sammen med et glas champagne. En sjov gave til hende, der elsker natur, god mad og nye oplevelser.

hotdogkursus

Hotdogkursus

Der er intet som en lækker hotter fra grillen, men skal det være ekstra godt, skal de laves selv. Giv et hotdogkursus i gave til både børn og voksne. Kurset afholdes af Karoline Trier på Madskolen i Brønshøj. En sjov gave til kvinden, der kan lide at lave mad, eller konfirmanden, der skal i gang med madlavningen. Lær at lave hotdogs – og pølser – helt fra bund og lær, hvordan I laver den helt perfekte hotdog, der med garanti kan slå den fra grillen.

haj

Sov hos hajerne

Er du tilfældigvis kærester med en havbiolog, eller er din kæreste, søster eller datter bare vild med hajer og livet i havet? Så overrask hende med den vildeste oplevelse – et pyjamasparty med hajer. I Kattegatcentret i Grenå, kan I sove med hajerne. Her er der overnatning, rundvisning og lækker mad, og så skal I falde sødt i søvn side om side med både store og små hajer. En fantastisk og anderledes oplevelse for både børn og barnlige sjæle.

Dialægt plakater

Giv en sjov og mere personlig gave til din mor, søster, veninde eller kæreste. Eller måske til konfirmanden eller teenageren. De sjove dialægt-plakater findes efterhånden i et væld af udgaver. Kender du en sød kvindelig ejendomsmægler, vil hun sætte pris på den sjove ejendomsmæglerplakat. Det kunne også være pædagogen, skolelæreren, farmoren eller den nybagte mor.

Exploding Kittens kortspil

Spil er altid sjove for både børn og voksne. Prøv med det sjove og underholdende Exploding Kittens kortspil, som kan spilles fra ca 7 år og op. Spillet er for 2-5 personer, så også den helt perfekte kærestegave til kæresten, som er klar på sjov og ballade. Her er skøre enhjørninger, leopardtrusser, tacokatte, behårede rygge og eksploderende katte. Kan du undgå kortet med den eksploderende kattekilling og vinde?

spralla

Spralla Svævende Urtepotter

Har hun rigeligt med planter derhjemme, men kan hun alligevel ikke helt få nok? Overrask hende med en svævende urtepotte. Den svævende urtepotte fra Spralla er en sjov og anderledes gave i et imponerende flot design. Den fungerer ved hjælp af en magnet, der får potten til at svæve. Gør lidt ekstra ud af det og find en fin lille sukkulent eller krydderurt, der egner sig godt i potten. En flot og lidt sej gadget til hjemmet.

Lav dine egne papirblomster

De flotte papirblomster er blevet sindssygt populære de seneste år, og det er derfor helt oplagt at give et gavekort til en papirblomstworkshop. Overrask den kreative konfirmand med det fine gavekort, hvor hun får mulighed for at lave de smukkeste og fineste blomster med crepepapir. Det er også en perfekt gave til din kreative kæreste, din mor, søster eller gode veninde. Så kan hun få den fineste evighedsbuket med hjem, som hun selv har lavet.

Kitchen Safe

Er hun træt af, at du ikke kan holde dig fra småkagerne eller fredagsslikket? Gør hende glad med det smarte lille kitchen safe skab, hvor hun kan gemme de sidste småkager eller slik, så du ikke tager det fra hende. Og du kan te dig lige så tosset du vil – det er hende, der bestemmer over småkagerne. Det kan også bruges til opbevaring af smartphone eller fjernbetjening, hvis teenagerens skærmtid lige skal styres lidt, da det har en smart timerfunktion.

Hvem er hvem? Med berømte kvinder

I denne sjove nye version af det klassiske Hvem er Hvem spil støder I på berømte kvinder, der gemmer sig på brikkerne. Et sjovt og underholdende spil, der også fungerer som en fantastisk lærerig oplevelse. Overrask kæresten med det sjove spil – eller giv det til den stolte konfirmandinde, der skal vide, at også kvinder kan blive store og berømte. Mød Malala, Frida Kahlo og Serena Williams.

Glæd mor med en gave

At være mor er stort og til tider krævende. Derfor er det rart at vide, at man er værdsat som mor, og den værdsættelse kan komme til udtryk på mange måder. At give sin mor en gave er altid en god ide – og selvfølgelig skal hun jo have en gave til jul eller fødselsdag, og selvfølgelig også mors dag. Men nogle gange kan det også være skønt at overraske en mor med en tilfældig gave bare for at vise, hvor meget vi sætter pris på hende.

Overrask din mor med blomster på en onsdag, eller tilbyd at lave aftensmaden, så hun kan slappe af efter en lang arbejdsdag. En god gave kan også være en oplevelse, hvor hun kan få et lille pusterum fra hverdagen. Det er især godt til den nybagte mor eller småbørnsmoren, som trænger til lidt ro i hovedet. Tilbyd at passe børnene mens hun får sig en lækker massage, eller måske bare en lur.

Gave til mors dag

Hvert år falder Mors Dag den anden søndag i maj, så kan du lige skrive det i kalenderen. Her er det en tradition, at man giver sin mor en gave. Men hvad er den bedste gave til mors dag? Det mest almindelige er at give en buket blomster, og det er som regel også noget mange mødre sætter pris på. Ved du med sikkerhed, at din mor ikke er til blomster i vase, kan du måske overveje at give en blomst i form af en potteplante.

Det kan også være, at du skal over i noget helt andet, måske en gavekurv med lækre sager. Eller en oplevelsesgave, som hun kan få stor glæde af. Giv hende et lækkert weekendophold, eller måske en oplevelse, hvor hun skal ud at prøve noget nyt, hun aldrig har prøvet før. Det er også populært at give personlige gaver med fotografier, eller noget som børnene har været med til at lave. Personlige gaver er altid gode, fordi de kan symbolisere den omtanke og kærlighed, der ligger bag.

Det kan også være et fint smykke, eventuelt med indgravering af børnenes navne eller lignende. Et indgraveret smykke eller et mor-smykke er noget helt særligt at give til mors dag, fordi det kan give udtryk for den relation man har. Er du manden, der skal finde en mors dags gave til din hustru, fordi ungerne er for små? Ja, så kan du enten overveje, om de skal inddrages i processen, eller om du helt selv skal finde noget for at vise, at du sætter pris på hende som både mor og hustru. Giv hende blomster, inviter hende på middag – tilbyd at lave aftensmaden, eller lad mor gå i byen med veninderne, mens du er hjemme med ungerne.

En hjemmelavet gave til mor

En hjemmelavet gave behøver ikke være en dårlig ting. Du kan for eksempel tage på kursus eller workshop, hvor du kan lave et smykke, flotte papirblomster eller keramik, som du kan give i gave til din skønne mor. Børnene kan også være med her, især hvis det gælder malet keramik, som sagtens kan gå hen og blive flot. I de større danske byer er der flere keramikcaféer, hvor det er muligt at male på keramik. Du kan også tage på smykkecafé og lave et flot smykke til mor, eller endnu bedre, invitere din kreative mor med på smykkecafé, så hun selv kan lave sit favoritsmykke.

Du kan også gå i den lidt anden retning og finde nogle flotte fotografier af familien og købe en fin ramme at sætte dem i. Det er en skøn og personlig gave til mor. Det kan eksempelvis også være en collage, hvor der er flere billeder af jer alle sammen. Er du den mere kreative type kan du også give din mor noget hjemmelavet, som du har strikket, syet eller hæklet. Er du god til at male, kan du også give hende et flot maleri. Mulighederne er mange, når det gælder hjemmelavede gaver. Og uanset hvad vil mor i de fleste tilfælde sætte pris på gaven og den tanke, der ligger bag.

Ofte stillede
spørgsmål

De mest stillede spørgsmål om gaver til mor

Det kommer an på, hvad din mor er til. Kan hun godt lide blomster, eller er hun mere til lækker chokolade, en god vin, oplevelser eller smykker? Måske noget helt andet.

De fleste mødre sætter nok pris på blomster, men nogle mødre er mere til praktiske gaver, smykker eller andre gaver, som holder lidt længere. Nogle mødre er glade for at få oplevelser – eller måske bare en fin ting barnet har lavet.

Det er svært at finde en gave til en mor, der har alt, eller som ikke ønsker sig noget. Her kan et rigtig fint og personlig kort være en god gave – eller du kan overveje om en oplevelsesgave kunne være noget for hende.