Gave til dagplejemor

Forældre i hele landet er bekendte med den udfordrende opgave det er at finde den perfekte gestus som tak for al den støtte, kærlighed og omsorg, deres børns dagplejemor har givet eller fortsat giver til barnet. Hvad bør man egentlig overveje som en passende gave til en dagplejemor, og hvordan finder man den ideelle afskedsgave til en dagplejemor?

Find-gaver.dk kan indeholde reklamelinks.

Bolig & interiør

Skønhed & pleje

Personlige gaver

Sjove gaver

De bedste gaveideer til dagplejemor

Dit barns dagplejemor har været en støtte for dig og dit barn i mange år, og nu er det på tide at vise hende din påskønnelse med den ideelle gave. Er anledningen et afskedsmoment, vil du finde den perfekte gave ved at følge vores vejledning lige her. Kig igennem vores liste med forslag til gaver til dagplejemoren for at få inspiration. 

Søde træfigurer til hjemmet​

Træfigurer er blevet meget populære på mange kvinders ønskelister de seneste år. Særligt populær er selvfølgelig Kay Bojesen aben, men der er også mange andre fine træfigurer fra for eksempel Normann Copenhagen, Andersen Furniture eller Architect Made. Lad dit barn hjælpe med at finde en fin lille træfigur til sin dagplejemor – måske skal det være en pingvin, buttede fugle eller en lille bjørn?

Guldrose

En rose er en rose er en rose – og så alligevel. Blomster er noget særligt, og det er altid en god idé at give blomster til en dagplejemor – men blomster har det også med at visne. Så gør lidt ekstra ud af det og giv en blomst, der aldrig visner. Giv den vaskeægte rose forgyldt med 25 k guld – en smuk rose, som aldrig visner. Rosen leveres i en flot og elegant gaveæske, og der medfølger et ægthedsbevis. Måske skal moren til dine børn forkæles lidt ekstra med den fine guldrose.

Bezzerwizzer Familiespil

Giv dit barns dagplejemor en gave, som hun kan have masser af sjov og hygge med fremover – et brætspil. Det kunne være det sjove Bezzerwizzer Familie, hvor hun kan spille sammen med hele familien – også børnene. Det egner sig bedst fra 2 spillere og fra 10 år og op, så her kan de større børn og teenagere også være med. På spillepladen er der flotte billeder, og ledetråde til børnene, så de også kan følge med. Den perfekte gave til dagplejemor som kan nydes igen og igen.

Lyngbyvasen​

Ingen blomster uden en vase – og helst en flot en af slagsen. Lyngbyvasen er en ren klassiker, som har eksisteret siden 1930’erne, og den findes i dag i mange flotte farver. Den vil pryde i ethvert hjem, både med og uden blomster. Overrask dit barns dagplejemor eller moren til dine børn med den klassiske Lyngbyvase – så har hun en skøn vase, og næste gang kan du jo give en fin buket blomster til vasen.

Spralla Svævende Urtepotter​

Har dit barns dagplejemor rigeligt med planter derhjemme, men kan hun alligevel ikke helt få nok? Overrask hende med en svævende urtepotte. Den svævende urtepotte fra Pralla er en sjov og anderledes gave i et imponerende flot design. Den fungerer ved hjælp af en magnet, der får potten til at svæve. Gør lidt ekstra ud af det og find en fin lille sukkulent eller krydderurt, der egner sig godt i potten. En flot og lidt sej gadget til hjemmet.

Nye lækre håndklæder​

Det sker ind imellem, at vi ønsker os nye håndklæder – og selv hvis det ikke står på ønskelisten, er det alligevel noget, man ofte kan bruge, og det samme gælder måske dit barns dagplejemor? Her kan du finde inspiration til nye håndklæder til hjemmet – både til dig selv, eller til dagplejemor, der godt kunne bruge nye håndklæder. Skal det være håndklæder i økologisk bomuld, med striber eller flotte mønstre?

En blomst til dagplejemor – i alle afskygninger

Blomster symboliserer også skønhed, og når du giver dem som gave til dit barns dagplejemor, siger du også, at du anerkender den skønhed, hun har tilføjet til dit barns liv. Det er en gestus, der siger mere end ord og bringer en varm følelse af taknemmelighed og værdsættelse med sig. Så næste gang du ønsker at sige tak til dit barns elskede dagplejemor, overvej at lade blomsterne fortælle historien om din påskønnelse.

En evighedsbuket med tørrede blomster

Tørrede blomster er en af de helst store tendenser for tiden – de er blevet yderst populære, netop fordi de byder på et mere bæredygtigt alternativ, og så holder de evigt. Gør dit barns dagplejemor glad med en smuk buket med tørrede blomster – så er der blomster, der holder længere og er skønne at kigge på. De tørrede buketter findes i et væld af farver og størrelser. Du kan også vælge de tørrede blomster med små vaser i et unikt og anderledes design.

En anderledes blomsterbuket i LEGO

En buket blomster er altid en god gaveidé – og måske endnu mere, hvis det er en buket, der aldrig visner. Giv dagplejemoren den skønne blomsterbuket fra LEGO, og hvis hun ikke er så meget for at samle den selv, må du selvfølgelig gerne hjælpe til. LEGO-buketten er en sjov og anderledes gave, som hun kan have glæde af i mange år og dermed altid mindes sit dagplejebarn. Den er smukt lavet med mange flotte farver, og man skal helt tæt på for at opdage, at det er LEGO-klodser.

Blomster til haven

Afklippede blomster har det med at visne – så hvorfor ikke give dit barns dagplejemor blomster i potte eller blomster til haven? Her får hun blomster, der holder meget længere – blomster, hun kan gå og nusse om i sin skønne have. Skal det være blomsterfrø, hun selv kan så, eller fine blomster i potte, der kan plantes ud eller stå i flotte potteskjulere? Roser, dahlia og mange andre skønne blomster til haven eller altanen vil gøre enhver mor glad.

Giv en flot buket

En smuk buket er den perfekte måde at udtrykke taknemmelighed over for dit barns dagplejemor. Det er en gestus, der symboliserer værdsættelse for den kærlighed, pleje og støtte, hun har givet til dit barn. En buket blomster er ikke blot en visuel fryd, men også en symbolsk gestus, der udtrykker taknemmelighed og anerkendelse for den dedikation, dagplejemoren har vist over for dit barn. Det er en gave, der kan bringe smil og glæde til hendes dag, og som hun kan værdsætte i lang tid.

Papirblomstworkshop – lav selv blomsterne

De flotte papirblomster er blevet sindssygt populære de seneste år, og det er derfor helt oplagt at give et gavekort til en papirblomstworkshop. Overrask dit barns dagplejemor med det fine gavekort, hvor hun får mulighed for at lave de smukkeste og fineste blomster med crepepapir. Det er også en perfekt gave til din mor, søster eller gode veninde. Så kan hun få den fineste evighedsbuket med hjem, som hun selv har lavet.

Boligting til dagplejemor

Mange kvinder går op i deres hjem og indretning, og det er ofte mødrene, der går op i små pyntegenstande, nips og lignende. Det samme gælder måske dit barns dagplejemor? Det kan være flot ny kunst til væggene, flotte vaser til de mange blomster, hun selvfølgelig skal have i fremtiden. Eller måske skal det være nyt sengetøj eller en flot urtepotteskjuler? Find de bedste gaver til hjemmet til en dagplejemor her.

Drøm sødt i lækkert sengetøj

Nyt, lækkert sengetøj er også en skøn gave at give til dit barns dagplejemor. Det kunne for eksempel være det flotte, klassiske sengesæt fra Juna i bæk og bølge – et populært valg for tiden. Det findes i tre farver, så der er noget for enhver smag. Sengetøj findes i et væld af farver, mønstre og vævninger – og det er ofte noget vi glemmer, vi godt kunne bruge nyt af. Se derfor nærmere på sengetøjet lige her og overvej at give det i gave.

Lanterne eller lysestage

Du er sikkert stødt på ”lanterner” på morens ønskeliste – enten din egen mors eller moren til dine børn. Men hvad med at give det til dit barns dagplejemor? Medmindre det er mere specifikt hvilken type lanterne, der er tale om, er det lidt af en opgave at finde den helt rette til formålet. Er det til udendørs brug eller indendørs? Uanset hvad kan du finde inspiration her til et væld af hurricane lysestager og lanterner – måske gemmer den helt rette lanterne til dagplejemoren sig her.

Snuggy – tæppe med ærmer

Forkæl dit barns dagplejemor med et lækkert snuggy tæppe med ærmer, så hun rigtigt kan hygge sig på sofaen. Gør tæppet ekstra personligt med hendes navn eller initialer broderet på lommen – så ved alle andre, at de ikke må hapse hendes hyggetæppe. Et fantastisk tæppe til når hun skal nyde en kop te og en god bog eller hendes yndlingsserie på sofaen – og så vil tæppet altid minde hende om tiden med dit kære barn.

Margit Brandt fyrfadsstage

Margit Brandt Lotus Crystal fyrfadsstage er den ultimative måde at tilføje en subtil elegance til et hjem. Dens fortryllende amberfarve og det delikate krystaldesign kombineres for at skabe en unik og betagende atmosfære. Denne fyrfadsstage er mere end blot en lyskilde; den er en kunstværk i sig selv. Placer den på spisebordet, i stuen eller endda på natbordet for at skabe en varm og indbydende stemning, der omslutter hele rummet i en gylden glød. Det er den ideelle gave til dit barns dagplejemor, der elsker at indrette og forvandle sit hjem til et stilfuldt og indbydende sted.

Kitchen Safe – en sjov gave til dagplejemor

Gør dit barns dagplejemor glad med det smarte lille kitchen safe skab, hvor hun kan gemme de sidste småkager eller slik, så børnene ikke tager det fra hende. Og de kan te sig lige så tosset de vil – det er hende, der bestemmer over småkagerne. Det kan også bruges til opbevaring af smartphone eller fjernbetjening, hvis teenagerens skærmtid lige skal styres lidt, da det har en smart timerfunktion.

Lækker gavekurv til en dagplejemor

Overrask dit barns dagplejemor med en gavekurv, hvor du selv kan vælge indholdet. Vælg forskellige delikatesser og lækkerier til gavekurven og vis på den måde, hvor meget du værdsætter den tid, dit barn har haft med hende. Fyld den med lækre snacks, oliven, chokolader og champagne eller lemonade. Pak en picnickurv og et tæppe og tag ud i det grønne og nyd hinandens selskab og de lækre delikatesser. Hun vil elske dig for det.

Gaver til verdens bedste dagplejemor

Vis dit barns dagplejemor, at hun er verdens bedste med en verdens bedste dagplejemor-gave. Det kan være en fin kop, en plakat eller en sjov t-shirt. Der findes masser af gaver til verdens bedste dagplejemor – så alt du skal gøre er at beslutte dig for, hvilken gave der er bedst til hende.

Personlige chokolader med billede

Giv en sjov og personlig gave i form af de lækre chokolader med billede. Få printet et billede af dit barn og giv de fine chokolader til dagplejemoren – en sjov og anderledes gave til. De hjerteformede chokolader består af lækker mælkechokolade med et hvidt lag chokolade, hvor billedet trykkes på – i et helt spiseligt print og flotte farver. Chokoladerne leveres i en fin gaveæske og findes i ren chokolade eller med praline-fyld.

Giv en plante til de grønne fingre

Har dit barns mor grønne fingre? Så grønne, at hun simpelthen har brug for flere planter til have eller hjem? Så giv hende en flot plante eller andre ting til de grønneste fingre i byen. At give en plante til moren, der elsker planter og blomster er en skøn gave, som udtrykker masser af omtanke. Find masser af fine planter til dagplejemoren til både hus og have hos Plantetorvet.

Personlig nøglering til dagplejemor

Gør nøglebundtet til noget særligt med en unik og personlig nøglering i læder. ByRavn laver fine produkter i læder med tryk, hvor du selv kan vælge, hvad der skal stå. Lav en fin nøglering til ”verdens bedste dagplejemor” eller andre personlige tekster eller udtryk. En fin og unik gave til den travle dagplejemor, der lige har brug for at få styr på nøglerne.

Design en personlig plakat til barnets dagplejemor

Hos Citatplakat.dk kan du finde et væld af flotte plakater med både kunst, citater og meget mere. Du finder også de sjove dialægt-plakater. Men endnu bedre er det, at du kan designe dine egne personlige plakater – og dermed har du en perfekt personlig gave til en skøn dagplejemor, der fortjener det. Skal det være en plakat med sjove citater, en plakat med navne, et favoritemne eller en flot fotocollage. Mulighederne er mange.

Toblerone med hendes navn

Hvem elsker ikke chokolade, og hvem elsker ikke Toblerone? Giv en fin og personlig gave til dit barns dagplejemor som oven i købet kan spises. Den klassiske Toblerone fås nu med mulighed for at få skrevet hendes navn – eller en lille hilsen – på siden. Så er der navn på, og ingen risiko for at andre hapser chokoladen fra køkkenskabet. Smart, ikke?

Lækker gavekurv til en hyggelig skovtur

Inviter moren til dine børn på en dejlig tur i skoven, på stranden eller en skøn park – overrask hende med en gavekurv, hvor du selv kan vælge indholdet. Vælg forskellige delikatesser og lækkerier til gavekurven. Fyld den med lækre snacks, oliven, chokolader og champagne eller lemonade. Pak en picnickurv og et tæppe og tag ud i det grønne og nyd hinandens selskab og de lækre delikatesser. Hun vil elske dig for det.

Personlig pleje og skønhed til dagplejemor

Rande under øjnene, bekymringsrynker i panden – det er noget, de fleste mødre kender til. Skønhed og pleje er altid lækkert, især til dagplejemoren med de trætte øjne. Giv hende en skøn gave i form af skønheds- eller plejeprodukter, der kan give hende lidt kulør igen. Det kan være alt fra lækre hårvitaminer til natcreme eller håndcreme til de tørre hænder.

Ecooking Gaveæske

Forkæl dit barns dagplejemor og vis, hvor meget I sætter pris på hende med en lækker gaveæske fra Ecooking med rensescrub og natcreme – helt perfekt til aftenrutinen. Det danske Ecooking har stormet markedet de seneste par år, og de er ofte at finde på kvinders ønskeliste til jul og fødselsdage – så gør hende ekstra glad og overrask hende med den fine gaveæske fra Ecooking.

Clinique Smooth Skin gavesæt

En gaveæske er en skøn gaveidé – især med Clinique Smooth Skin, Your Way Gift Set, som består af fire forskellige cremer, der egner sig godt til tør til kombineret hud. I gaveæsken er der en dagcreme og antirynke-koncentrat i fuld størrelse, samt to små produkter i rejsestørrelse: en lille ansigtssæbe samt øjencreme. Forkæl en dagplejemor, der har fortjent det, med dette fine gavesæt.

Yummi Gummi Hårvitaminer

Kender du en sød dagplejemor, der går op i sit hår – eller gør du selv meget ud af et skønt og velplejet hår? Så vil Yummi Gummi hårvitaminerne være en skøn gaveidé. Hårvitaminerne indeholder forskellige vitaminer og mineraler, der er med til at styrke håret indefra – og så har de en lækker jordbærsmag. Og bare rolig, de er fri for gluten, laktose og gelatine, så de er også veganske og glutenfri.

Australian Bodycare 3 Hair Products gaveæske

Ind imellem trænger håret til ekstra forkælelse – og kender du en heldig dagplejemor, der godt kunne bruge lidt ekstra til håret, eller har du måske selv brug for det? Så vil sættet fra Australian Bodycare være en oplagt gaveidé. De tre produkter i sættet egner sig især godt til personer med irriteret hovedbund, kløe eller skæl. Det består af en hovedbundskur, rensende shampoo mod skæl, samt en lækker hårbalsam, der plejer og beskytter.

Ecooking håndcreme

En god og beskyttende håndcreme er en fantastisk gave til alle, ikke mindst dit barns dagplejemor. Håndcremen fra det danske Ecooking passer til alle hudtyper, og med sin beskyttende og plejende effekt hjælper den med at reparere og hele huden. En god håndcreme er en perfekt gave kvinder i alle aldre – den er fin som en gave i sig selv, som en lille ekstra gave til fødselsdag, jul og andre særlige anledninger, og så er den også perfekt som en ’bare fordi’ gave.

Caudalie Resveratrol Lift Night Cream Set

Forkæl dit barns dagplejemor med denne skønne gaveæske fra Caudalie. I gaveæsken finder du et sæt bestående af Caudalie Resveratrol-Lift Firming Night Cream, Caudalie Resveratrol-Lift Instant Firming Serum og Caudalie Resveratrol-Lift Firming Eye Gel Cream. Et fint sæt med anti-age effekt, som hjælper med at opstramme og udglatte huden – perfekt til aftenrutinen. En skøn gave til kvinden, der gerne vil forynge sin hud lidt.

Makeup gaveæske

Skal der ny makeup til samlingen? Find en fin makeup-gaveæske – en skøn gaveidé til de fleste, ikke mindst dagplejemoren. Der findes mange forskellige gaveæsker med både ansigtsmakeup, øjenmakeup eller til læber eller negle. Gaveæsker med makeup er især populære til jul, men kan også være en oplagt fødselsdagsgave til kvinden, der bare har skrevet ”makeup” på ønskelisten, uden at være mere specifik. Giv en fin gaveæske med mascara, læbestift eller noget helt tredje.

Parfume gaveæske

Gaveæsker med parfume og eau de toilette er især populære som gaver til både kvinder og mænd, og vil sikkert også være et hit hos dit barns dagplejemor. Der findes mange forskellige – og ofte kan der være lidt penge at spare ved at vælge en gaveæske. Det smarte med gaveæsken er også, at den ofte kommer med både en parfume, eau de toilette eller en deodorant. Så er der masser af lækker duft til både hverdag og fest.

Ansigtsbehandling hos Ni’mat

Det er lækkert med gode plejeprodukter, men endnu bedre kan det være med en skøn ansigtsbehandling, hvor der bliver fyret godt op for forkælelsen. Giv et gavekort til dit barns dagplejemor med en ansigtsbehandling hos Ni’mat, og hun vil takke dig for det i lang tid. Her udfører kosmetologen en hudanalyse og vælger produkter ud fra det – dernæst en lækker ansigtsbehandling til de ømme ansigtsmuskler, og hun vil vende tilbage med fornyet energi.

Sjove gaver til dagplejemoren

Skal du købe en sjov gave til hende, er det vigtigt, at du kender hende godt, så du ved hvordan hendes humor er, og hvor hendes grænser går. Det kan være en sjov gave til dit barns dagplejemor, men det kan også være til veninden, til kæresten eller til moren eller søsteren. Måske skal det være en sjov lille ekstragave til fødselsdagen, eller en hvilken som helst anden anledning. Det vigtigste er bare, at den er sjov for modtageren – og husk derfor på, at hvad hun synes er sjovt, måske ikke er det samme, som du synes er sjovt.

Så regel nummer ét ved sjove gaver: Kend hendes humor.

Her har vi samlet en række gaver, som de fleste kvinder og dagplejemødre måske vil synes er sjove – om ikke andet er det masser af gode oplevelser, og så lidt andre fine gaver, der kan skabe glæde og god underholdning.

Østerssafari i Limfjorden

Østers er lidt en speciel spise, og enten kan man lide dem, ellers kan man ikke. Skal du finde en sjov og anderledes gave til dit barns dagplejemor, der godt kan lide østers, så inviter hende på østerssafari i Limfjorden. Her får hun en skøn guidet tur i Limfjorden, hvor hun iført waders skal fange østers, som bagefter kan nydes grillet, sammen med et glas champagne. En sjov gave til hende, der elsker natur, god mad og nye oplevelser.

Hvem er hvem? Med berømte kvinder

I denne sjove nye version af det klassiske Hvem er Hvem spil støder I på berømte kvinder, der gemmer sig på brikkerne. Et sjovt og underholdende spil, der også fungerer som en fantastisk lærerig oplevelse. Overrask dit barns dagplejemor med det sjove spil – eller giv det til den stolte konfirmandinde, der skal vide, at også kvinder kan blive store og berømte. Mød Malala, Frida Kahlo og Serena Williams.

Fujifilm Instax Mini kamera

Gør festen endnu sjovere med et instant kamera – det kunne eksempelvis være det fine Fujifilm Instax Mini 11 i en flot rosa farve. Den perfekte gave til konfirmanden eller studenten – eller hvem der ellers kan lide at tage billeder til fest og hverdag. Med det smarte lille kamera fremkaldes billederne straks, så I kan nyde dem til festen – bare husk at give en pakke film eller to med i samme omgang. Instant kameraet er en genial gaveidé, som hun kan have glæde af i mange år.

Escape Room

Giv et gavekort til en oplevelse – og måske endnu bedre, et escape room. En sjov og udfordrende gaveidé til dit barns dagplejemor, der er vild med nye og anderledes oplevelser. Det findes escape room oplevelser i både Aarhus og København, så vælg et i den nærmeste by, og inviter hende med på en sjov og underholdende oplevelse – skal det være Det Store Diamantkup, Outbreeak Escape eller Sherlock Holmes tema? Kan I løse alle gåderne og slippe fri?

Exploding Kittens kortspil

Spil er altid sjove for både børn og voksne. Prøv med det sjove og underholdende Exploding Kittens kortspil, som kan spilles fra ca 7 år og op. Spillet er for 2-5 personer, så også den helt perfekte kærestegave til kæresten, som er klar på sjov og ballade. Her er skøre enhjørninger, leopardtrusser, tacokatte, behårede rygge og eksploderende katte. Kan du undgå kortet med den eksploderende kattekilling og vinde?

Lækker kaffe

Overrask en sand kaffeentusiast med en spændende gave: en pose med eksklusiv smagskaffe. Denne særlige gave vil glæde dit barns dagplejemor, der elsker kaffe, med et udvalg af fortryllende smagsoplevelser. Fra forførende chokolade til den raffinerede smag af Irish cream, den forførende aroma af tiramisu eller endda den dristige lakridsnuance – mulighederne er næsten uendelige. Denne gave er den perfekte måde at forkæle ham eller hende, der altid er på udkig efter nye kaffesmag. Det er en kulinarisk oplevelse, der åbner døren til en verden af spændende kaffevariationer. Uanset om det er som en gave til en særlig lejlighed eller bare for at vise, at du tænker på dem, vil smagskaffen sprede glæde og kulinarisk nydelse med hver eneste kop.

Personligt termokrus

Skab en unik gaveoplevelse ved at tilpasse et termokrus med et personligt billede og design efter dit eget valg. Dette termokrus er den ideelle gave til enhver, der værdsætter en varm kop kaffe eller en forfriskende drik, mens de er på farten. Med muligheden for at vælge dit eget billede og design kan du skabe en gave, der afspejler modtagerens personlighed og interesser. Det kan være et smukt familiebillede, en skønne udsigt fra en rejse eller endda noget sjovt og unikt, der bringer smil på deres ansigt hver gang de bruger det.

hotdogkursus

Hotdogkursus

Der er intet som en lækker hotter fra grillen, men skal det være ekstra godt, skal de laves selv. Giv et hotdogkursus i gave til både børn og voksne. Kurset afholdes af Karoline Trier på Madskolen i Brønshøj. En sjov gave til dit barns dagplejemor, der kan lide at lave mad, eller konfirmanden, der skal i gang med madlavningen. Lær at lave hotdogs – og pølser – helt fra bund og lær, hvordan I laver den helt perfekte hotdog, der med garanti kan slå den fra grillen.

Gave til den bedste dagplejemor

En gave til verdens bedste dagplejemor er en smuk måde at udtrykke taknemmelighed for hendes utrættelige indsats. Hun bruger mange timer hver uge på at tage sig af dit barn, og det er en opgave, der fortjener anerkendelse. Her er nogle idéer til gaver til den dygtige dagplejemor:

  1. En Personlig Hilsen: Et håndskrevet kort eller en tegning fra dit barn kan virkelig berøre hendes hjerte. Fortæl hende, hvor meget hun betyder for din familie, og inkluder måske nogle af dit barns personlige tegninger eller en sød optagelse af dit barn, der siger tak.

  2. Blomster eller Friske Frugter: En buket blomster eller en kurv med friske frugter er altid en dejlig gestus. Blomster kan pryde hendes hjem og minde hende om din påskønnelse. En plante er også en fremragende gave, da den kan glæde hende i mange år.

  3. Gavekort: Et gavekort giver hende mulighed for at vælge noget, hun virkelig ønsker. Det kan være til hendes yndlingsbutik eller en online-shop, hvilket viser, at du ønsker at forkæle hende.

  4. En Personlig Note: Tag dig tid til at skrive en hjertevarm personlig note, hvor du nævner de specielle øjeblikke og gode ting, hun har gjort for dit barn.

Se også personlige gaver her.
dagpleje

Afskedsgave til dagplejemor

Når det er tid til at sige farvel til din elskede dagplejemor, er det en smuk lejlighed til at udtrykke din taknemmelighed med en hjertevarm afskedsgave. Overvej, hvad hun virkelig holder af, når du vælger den perfekte farvelgave til hende. Måske er det hendes yndlingsmad eller drikke, hobbyartikler, eller måske har hun en anden passion, som du kan overveje. Uanset hvad det er, skal afskedsgaven til din dagplejemor være en overraskelse, der bringer smil frem på hendes ansigt.

En ide til en afskedsgave til dagplejemor kunne være at forære hende et abonnement til en fitnessklub eller svømmehal, især hvis hun er interesseret i sport og træning. Dette viser, at du tænker på hendes personlige interesser.

Et gavekort til en afslappende spa-behandling er en anden fantastisk mulighed. Det giver hende en velfortjent pause fra hverdagens travlhed, der ofte følger med arbejdet med børn.

Det behøver ikke at være en dyr gave for at være betydningsfuld. De fleste dagplejemødre vil værdsætte en personlig gave, der viser din påskønnelse for deres indsats. Her er nogle yderligere eksempler på afskedsgaver til dagplejemor:

  1. Et Album med Tegninger: Saml en samling af dit barns tegninger fra tiden hos dagplejemoren. Det er en rørende måde at dele minder på.

  2. En Lille Sjov Ting: Overvej en sjov genstand fra et velgørenhedsorganisation som Røde Kors. Det kan bringe smil frem og støtte en god sag.

  3. En Bog eller CD: Giv hende en bog med børnenes yndlingssange og historier, som hun kan bruge med fremtidige børn. Det vil minde hende om de dejlige stunder, hun har haft med dit barn.

Uanset hvilken gave du vælger, er det tanken bag gestussen, der vil gøre den særlig og mindeværdig for din dagplejemor.

dagpleje

Hjemmelavede gaver til den elskede dagplejemor

Hjemmelavede gaver er en hjertevarm og personlig måde at udtrykke den dybfølte taknemmelighed. Disse gaver er ofte fyldt med kærlighed og omtanke, og de viser, hvor meget du værdsætter hendes dedikation og omsorg for dit barn. Her er nogle ideer til hjemmelavede gaver, der kan glæde din dagplejemor:

1. Fotobog med Minder: Saml billeder og minder fra din tid hos dagplejemoren og lav en smuk fotobog. Du kan inkludere snapshots af dit barn, aktiviteterne de har deltaget i, og særlige øjeblikke, der vil bringe smil på hendes ansigt.

2. Håndlavede Kort: Gør brug af din kreativitet og lav håndlavede takkekort. Du kan dekorere dem med farverige illustrationer eller indgravere en personlig besked for at vise din taknemmelighed.

3. Et Personligt Kunstværk: Hvis du har en talent for kunst, kan du male eller tegne et smukt billede til hende. Det kan være noget inspirerende eller noget, der minder hende om dit barn. Du kan selvfølgelig også få dit barn til at lave en fin tegning.

4. Hjemmelavet Morgenmadskurv: Lav en lækker morgenmadskurv med hjemmebagte muffins, syltetøj, frisk frugt og en flaske god morgenmadssaft. Det vil vise din påskønnelse på en velsmagende måde.

5. Håndlavede Smykker: Hvis du er dygtig med smykkedesign, kan du lave et unikt smykke som en halskæde eller et armbånd. Du kan tilføje et charm med barnets navn eller initialer for en personlig touch.

6. En Hjemmelavet Scrapbog: Lav en scrapbog fyldt med billeder og beskrivelser af de dejlige øjeblikke, dit barn har haft hos dagplejemoren. Det er en skat af minder.

7. Et Selvlavet Plejeproduktsæt: Lav hjemmelavede plejeprodukter som sæbe, lotion eller badesalte og præsenter dem i en smuk kurv eller krukke. Dette viser omtanke for hendes velvære.

Uanset hvilken hjemmelavet gave du vælger, er det tanken og den personlige indsats, der gør den helt særlig. Disse gaver vil ikke kun bringe smil på din dagplejemors ansigt, men også minde hende om de vidunderlige øjeblikke, I har delt sammen. Mangler du gaveideer til andre end dagplejemor, kan du naturligvis også finde et væld af gaver lige her.

Ofte stillede
spørgsmål

De mest stillede spørgsmål om gaver til dagplejemor

Der findes ikke én universel gave, der passer til alle, da den bedste gave afhænger af den individuelle modtager. Men det kunne fx være en gavekurv, et par hjemmesko eller Georg Jensen håndklæder.

Den mest typiske anledning til at forære en gave til en dagplejemor er ved afsked, når barnet afslutter sit ophold i dagplejen. Dog, hvis du har et nært forhold til hende, er der også mulighed for at overraske hende med gaver til andre anledninger som jul, fødselsdag og jubilæum.