Gave til far

Har din far snart fødselsdag eller mangler du en farsdagsgave? Uanset hvad er der mange fædre rundt i landet, der skal vide, at vi sætter pris på dem.

Find-gaver.dk kan indeholde reklamelinks.

Populære gaver til far

I år er der ingen tvivl om, at oplevelsesgaver er populære, og det er selvfølgelig med god grund. For de seneste par år har vi virkelig savnet at komme ud og opleve noget helt uden de mange restriktioner og nedlukninger. Bare at kunne leve livet og opleve og nyde hinandens selskab.

Oplevelsesgaver er altså utroligt populære – det kan være alt fra ølsmagning til en flyvetur i luftballon eller helikopter, og du kan finde masser af gode forslag til oplevelsesgaver til far længere nede på siden.

Vinsmagning

Har du en far, der er glad for vin og gode oplevelser? Hvad med at glæde ham med en lækker vinsmagning til en rigtig connaisseur. Giv din far et gavekort på en skøn aften med vinsmagning. Det kan være til et udvalgt sted, eller til en af de mange vinbarer rundt omkring i landet, som tilbyder vinsmagning.

Helikoptertur

Kender du en far, der er vild med action og højder, og skal han prøve noget nyt og fedt? Giv ham en helikoptertur, hvor han kan få lov at se landskabet ovenfra og få sig et bedre overblik over tilværelsen. Den perfekte oplevelsesgave til faren der er vild med action og højder.

gin

Ginsmagning

Det er selvfølgelig ikke alle, der er til øl eller vin. Men derfor kan man jo godt give et gavekort til en anden slags smagning. Hvad med en lækker ginsmagning? Giv et oplevelsesgavekort på ginsmagning til en bar eller et distilleri. Det kunne for eksempel være dette gavekort til ginsmagning for to personer hos Trolden Bryghus i Kolding.

Gadgets til far

Gadgets og far går nærmest hånd i hånd som kaffe og kage. De fleste fædre er vilde med gadgets og sjove dimser. Så hvorfor ikke gør din far glad med en sjov eller smart gadgetEr din far løbet tør for farjokes? Hvad så med et sjovt kortspil med masser af farjokes? Eller hvad med grilludstyr til grillmesteren over dem alle? Du kan for eksempel finde et væld af grilludstyr, der kan hjælpe far med at lave den perfekte grillaften med alt hvad der hører sig til. Hvad med et smart grillforklæde med indbygget ølbælte?

Du kan også finde et væld af andre sjove gadgets og ting til far. Alt fra elektronik til sjov og ballade. Det kan både være sjove gaver, smarte gaver og praktiske gaver, der hjælper din far lidt i hverdagen. Minikøleskab, køleskabsalarm, dørklokke med kamera. Mulighederne er mange – og du vil med garanti kunne frembringe et stort smil på din fars læber med en fed gadget. Se vores forslag til gadgets til far her:

Bluetooth Soveheadset

En sjov og smart gave til den trætte far – hvad med et bluetooth soveheadsæt? Her kan han lukke lyset ude – såvel som larm. Perfekt til en god middagslur på sofaen, hvor han kan lytte til afslappende musik, mens han tager sig en skraber, og ungerne bare kan lege løs ved siden af. Bare lov at I ikke tegner overskæg eller andre sjove ting i hans ansigt imens.

ølkit

Bryg-dit-eget-øl-kit

Var det ikke lige noget med en øl i gave. Hvad med at tage det til the next level og giv far et bryg-dit-eget-øl kit. En sjov gave til faren, der er glad for øl, men som skal forkæles med noget ekstra og ikke bare en sixpack fra supermarkedet. Med et ølbrygningskit kan han selv komme i gang med ølbrygningen derhjemme.

fedtsten

Dåsekøler i fedtsten

Kniber det med at holde øllene kolde? Hvad med en sjov og smart gave i form af denne geniale dåsekøler, der holder øllene kolde om sommeren. Dåsekøleren – eller holderen om du vil – er lavet i fedtsten, og den kan lægges i fryseren hvorefter den tages ud, og man sætter øl i – så holder de dåserne kolde. Perfekt til en varm sommerdag, og en sjov gave til far, der har alt.

Golf Puttemåtte

Skal der lidt fredagssjov til hjemmekontoret? Hvad med en sjov gadget i form af denne golf puttemåtte. Perfekt til lidt fredagshygge på kontoret – enten på arbejdet eller derhjemme. Eller til hvis benene lige skal op og strækkes lidt. Vi skal jo ikke sidde ned hele dagen. Med en golf puttemåtte kan din far få lidt mere sjov ud af hverdagens trummerum.

køleskabsalarm

Køleskabsalarm

Er det lidt svært at styre snacktrangen? Sæt en alarm på køleskabet. Måske skal teenagebørnene styre deres lækkersult – eller også er det far, der trænger til lidt hjælp til at holde sig fra køleskabets snacks. Med den sjove køleskabsalarm der er formet som en sød grisebasse, bliver I hjulpet lidt på vej. Den kan desuden også bruges i slikskabet eller skuffen eller andre steder i hjemmet, hvor der lige skal holdes lidt igen med de søde sager.

dørklokke

Dørklokke med kamera

Fædre har det med at være vilde med gadgets til hjemmet – og endnu mere at have styr på ting. Her får du en smart gadget til far, der gerne vil have styr på det hele, nemlig en dørklokke med kamera. Så kan han holde øje med, hvem der ringer på. Er det posten? Eller er det svigermekanikken, og så skal han lade som om han ikke er hjemme?

grilltermometer

Digitalt køkkentermometer

Er det tid til lidt nyt udstyr til køkkenet? Her er en perfekt til hjemmekokken eller barbecuemesteren – måske til faren, der har alt. Et digitalt køkkentermometer er en glimrende køkkenmakker til far, der elsker at lave mad og elsker at grille. Her får han mulighed for at holde nøje øje med temperaturen, så han kan kokkerere til perfektion.

minikøleskab

USB Minikøleskab

Mangler din far en sjov gadget til kontoret eller farhulen? Hvad med dette smarte lille USB minikøleskab, som nemt kan sluttes til og holde en lille cola eller øl kold. Ja, faktisk kan den også bruges til at holde drikkevarer varme – og så kan han nemt lige placere kaffekoppen, så den holder sig varm. Den perfekte gadget til ham der faren, som har alt.

En vejrsten

Er det svært at følge med i vejrudsigten? Hvad med at give din far en sjov vejrsten. Den fungerer som en vejrstation, og den fortæller på en sjov og naturlig måde, hvad vejret er. Er stenen varm, er der sol. Er stenen våd, regner det. Det er logik for perlehøns – og alligevel én utroligt sjov gadget til haven.

Far-jokes plakater

Det er måske ikke rigtigt en gadget – måske nærmere en gimmick. Men plakater med far jokes vil uden tvivl være en gave, enhver far sætter pris på. De er sjove – og han kender helt sikkert nogen af dem i forvejen, og ellers kan han helt sikkert få inspiration til lidt nye far-vittigheder til hans repertoire. Du kan finde mange forskellige gadgets, og de findes i alle prisklasser, så børnene også kan være med til at finde en sjov gave til far, uden at de skal bruge alle deres lommepenge.

 

Oplevelsesgaver til far

Efter et par år med nedlukning og restriktioner kan vi endelig komme ud og opleve det danske land igen – og oplevelsesgaver er populære som aldrig før.

En oplevelsesgave er den helt ideelle gave til faren, der har alt. Og oplevelsesgaver finder i alle prisklasser, så alle kan være med, også børnene, der gerne vil give en god oplevelse til deres far, uden at de skal tømme sparegrisen helt. Det kan være alt fra en tur i biografen til ølsmagning, som ligger inden for et mere overkommeligt budget. Og det kan både være for én person eller to personer – så måske skal du invitere din far med – eller måske skal far og mor have en tur i byen en aften? Der findes som sagt oplevelsesgaver til far i alle prisklasser, og derfor kan du altså også gå all in med oplevelsesgaver, for der er et væld af muligheder.

Spaophold

Et skønt spaophold for to er en oplagt gave til far – og måske mor. Hvorfor ikke gør den trætte far glad med et lækkert spaophold for to. Her er der god mulighed for en dejlig tur i skønne og afslappende omgivelser, med god mad og de bedste spafaciliteter. Måske skal han invitere mor med?

Vinsmagning

Har du en far, der er glad for vin og gode oplevelser? Hvad med at glæde ham med en lækker vinsmagning til en rigtig connaisseur. Giv din far et gavekort på en skøn aften med vinsmagning. Det kan være til et udvalgt sted, eller til en af de mange vinbarer rundt omkring i landet, som tilbyder vinsmagning.

Helikoptertur

Kender du en far, der er vild med action og højder, og skal han prøve noget nyt og fedt? Giv ham en helikoptertur, hvor han kan få lov at se landskabet ovenfra og få sig et bedre overblik over tilværelsen. Den perfekte oplevelsesgave til faren der er vild med action og højder.

Lamborghinitur

Skal der fart på? Så giv far en tur i Lamborghini, Porche eller Ferrari. Mange fædre,  sønner og ind imellem også kvinderne er vilde med fart og seje biler. Så hvorfor ikke gør din fartglade far ekstra glad med et gavekort til en tur i en sej racerbil. Det kunne for eksempel være denne oplevelsesgave, hvor han kan få en tur i en flot Lamborghini.

Kaffekursus

Der er ikke noget som en god kop kaffe om morgenen. Men er du lidt træt af fars kaffe, der er for tynd eller sort og tyk som tjære? Eller har du en far, der elsker god kaffe, men endnu ikke helt kan lave det selv? Gør din far glad med et kaffekursus, så han kan lære alt om kaffe, og hvordan man brygger den bedste kop kaffe. I kan eventuelt også supplere med et baristakursus eller latte-art kursus, hvis der skal fyres ekstra meget op for hjemmebaristalivet.

ølkursus

Kursus i ølbrygning

Skal der lidt mere til end et par gode øl i gave? Hvad med at lade modtageren lære at brygge sine egne øl! Giv far et gavekort på et kursus i ølbrygning. Et kursus i ølbrygning er nemlig en perfekt gave til den ølinteresserede far, der gerne vil lære mere om processen bag ølbrygning. Måske kan du være heldig at få lov at smage bagefter.

gin

Ginsmagning

Det er selvfølgelig ikke alle, der er til øl eller vin. Men derfor kan man jo godt give et gavekort til en anden slags smagning. Hvad med en lækker ginsmagning? Giv et oplevelsesgavekort på ginsmagning til en bar eller et distilleri. Det kunne for eksempel være dette gavekort til ginsmagning for to personer hos Trolden Bryghus i Kolding.

Pilot for en dag

Hvem drømmer ikke om at være pilot for en dag? Er der en pilot gemt i din far, men var det ikke lige det, han endte med at være? Hvorfor ikke giv ham et gavekort, hvor han kan prøve at være pilot for en dag. Det kan være en ægte barnedrøm, der går i opfyldelse – og en fantastisk og spændende oplevelse for livet.

Fødselsdagsgave til far – find de bedste ideer her

Mange mænd har det med ikke at ønske sig noget til deres fødselsdag. Ofte fordi de føler sig lidt som manden, der har alt. Eller også ønsker de sig bare de sædvanlige sokker eller boxershorts. Men vi kan jo heller ikke blive ved med at give ham sokker til både jul, fødselsdag og fars dag. Så hvis du søger inspiration til en god fødselsdagsgave til far, som ikke bare er sokker, kan du se lidt af vores forslag her.

bog emil

Giv en god bog til far

Hvorfor ikke glæd din far eller faren til dine børn med en god bog til hans fødselsdag? Måske den nyeste spionroman eller en spændende biografi? Det kunne for eksempel være denne selvbiografi af Emil Midé Erichsen – At vende sig mod havet. Emil Midé Erichsen er blandt andet kendt for TV2-programmerne Kurs mod fjerne kyster og Kurs mod danske kyster, og så er han desuden søn af tv-vært Mikkel Beha Erichsen og barnebarn af Troels Kløvedal. En spændende bog om livet som eventyrer og søfarer.

En sjov tegning – få en karikaturtegning til far

Hvad med en sjov og anderledes gave til far, som kan hænges op på væggen? Just Karikatur laver sjove karikaturtegninger, og her kan du få den perfekte gave til faren, der har alt. Hvad med en sjov tegning af mor og far – eller hele familien? Du kan vælge mellem mange forskellige – karikaturtegninger, portrættegninger, akvarel eller andre flotte stilarter. Måske skal hele familien tegnes som superhelte?

En god stegepande til farkokken derhjemme

Har du en far, der nyder at stå i køkkenet, men kunne han godt bruge lidt nyt udstyr? Giv ham en god stegepande i fødselsdagsgave. Det kunne for eksempel være denne smarte stegepande fra Eva Trio med keramisk belægning. Helt perfekt til at stege bøffer eller lave spejlæg. Ikke nok med det kan stegepanden klare temperaturer op til 400 grader – og selvfølgelig kan den også klare en tur i ovnen.

En lækker t-shirt

Trænger han til nye t-shirts? Måske har far det allerede på ønskelisten – eller måske ved han ikke, at han egentlig godt kunne bruge en ny t-shirt. Tøj er altid en god gaveidé til fædre – og en lækker t-shirt vil med garanti være et hit. Bare sørg for at find den rigtige t-shirt i den rigtige størrelse – ellers kan du selvfølgelig også give ham et gavekort til en tøjbutik.

vinsæt

Gave til vinelskeren

En god flaske vin er altid en god gaveidé til faren, der har alt. Men du kan også gøre lidt ekstra ud af det og give et flot gavesæt. Enten med et par gode flasker vin, eller som et gavesæt med en smart proptrækker eller lignende. Det kunne også væge et vin og skaksæt – eller måske et vinsæt med en karafel og glas til – og så selvfølgelig noget til at hælde i. Der er altså mange gode muligheder, når det gælder en god vingave til faren, der har alt.

Julegave til far

Som oftest er det ikke nemt at finde gaver til fædre. Mange ønsker sig ikke rigtigt noget i julegave, enten fordi de ikke føler, at de mangler noget, eller fordi de bare ikke ved, hvad de skal finde på at ønske sig. Og så ender det ofte bare med, at der står sokker og underbukser på deres ønskeliste.

Heldigvis er du havnet det rigtige sted, her kan du nemlig få lidt inspiration til ønskelisten, hvis du selv er far. Eller du kan få ideer til, hvad din far eller faren til dine børn skal have i julegave. Her har vi nemlig disket op med nogle gode bud på julegaver til far. Og faktisk er de her gaveideer så gode, at de fleste af dem også kan bruges til andre anledninger.

Støvsuger til bilen

Træt af ungernes krummer i bilen? Giv far en støvsuger til bilen i julegave! Med en støvsuger i bilen kan I nemt og hurtigt støvsuge krummer og andet snavs. Faktisk kan denne støvsuger både suge tørt og vådt snavs, så hvis der bliver spildt saftevand eller sodavand i bilen, kan I hurtigt få det suget op igen – og lad bare børnene hjælpe til med rengøringen. Så kan I nemt holde bilen ren – og der er ingen sure miner.

grillkursus

Weber grillkursus

Skal din far lære at stege bøfferne til perfektion eller få lidt inspiration til, hvad der kan grilles? Giv ham et Weber grillkursus i julegave, så han kan lære alt om grillteknikken og blive den bedste grillmester på vejen. Den perfekte julegave til manden, der måske har alt og elsker at grille. Er udstyret i orden, er der ikke noget i vejen for et fedt grillkursus, hvor han kan få masser af gode fifs og inspiration.

Gave til verdens bedste far

Der er masser af gavemuligheder, når det gælder gaver til verdens bedste far. Men det behøver ikke altid være den klassiske kop med ”verdens bedste far” skrevet på, selvom der uden tvivl er fædre, der også sætter pris på den slags. Det kan nemlig også gøres endnu mere personligt ved, at du selv vælger, hvad der skal stå på gaven. Det kan for eksempel være en helt personlig plakat, en nøglering eller ja, faktisk også en kop, men hvor du selv vælger motivet.

En skøn og personlig gave til verdens bedste far er noget helt særligt – og han vil virkelig kunne se, hvor meget I elsker ham.

Personlig plakat til far

Der er mange muligheder, når det gælder plakater til far. Det kan være sjove plakater, citatplakater og meget mere. Men vil du vise, at din far er noget helt særligt, så giv ham en personlig plakat. Det kunne for eksempel være denne plakat med en fin lille hilsen på. Her kan du selv vælge, hvad der skal stå til verdens bedste far.

Nøglering til verdens bedste far

Vis far at han er verdens bedste med en personlig nøglering, så han ikke bare kan holde styr på sine nøgler, men også altid kan se, at han er værdsat og elsket. Nøgleringen er lavet i flot læder, og det er muligt at vælge mellem forskellige farver – samt hvad der skal stå. En skøn og personlig julegave, fødselsdagsgave eller fars dags gave.

Gave til far

Fars dag nærmer sig, eller måske har far snart fødselsdag? Uanset hvad er der mange fædre rundt i landet, der skal vide, at vi sætter pris på dem. Vil du gerne vise det med en gave til far, men er det ikke lige så nemt at finde ud af, hvad du skal give ham? Det er du næppe den første, der har været ude for. Mange mænd og fædre har det med ikke at vide, hvad de skal ønske sig til fødselsdag og jul, og det sætter mange børn og mødre på en vanskelig opgave. Og det er hvert år. Til jul, til fødselsdag og til fars dag. Ofte ender han bare med at selv at købe de ting, han ønsker sig, og hvad skal vi så lige gøre?

For hvad giver vi lige til far, der har alt? Far, der aldrig rigtig ønsker sig andet end sokker og underbukser. For det er måske ved at være lidt kedeligt at give det samme hvert år. Det er altså ikke nogen nem opgave at finde den rigtige gave til en far. Du er heldigvis havnet det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig disket op med et væld af forslag til gaver til far. Det er gaver, du kan give til fars dag, til fars fødselsdag eller til jul, eller måske bare en gave for at vise, at du sætter pris på far. Det kan være en gave til din gamle far, en gave til den nybagte far eller den kommende far – eller en gave til den trætte småbørnsfamiliefar. Her finder du gaver til far i alle konstellationer og prisklasser, og du vil uden tvivl også finde noget for enhver smag – så du kan sikkert også finde noget, der rammer plet til den far, du har i tankerne.

Fars dag? Find de bedste gaveideer til far

Fars dag nærmer sig, og derfor er det godt allerede nu at begynde at overveje, hvad du skal give i gave til din far eller dine børns far. Du kender selvfølgelig vedkommende bedst, men derfor kan det alligevel være svært at finde ud af, hvad han skal have i gave til fars dag. Selvom du kender ham, kan han være svær at finde gave til, som det gerne er med mænd. Det er ikke altid, de lige ved, hvad de ønsker sig, og måske er det på tide med noget andet end sokker og boxershorts eller en kop, hvor der står verdens bedste far på.

Heldigvis er der mange andre gode muligheder for at give en god gave, det kan være oplevelsesgaver, gadgets, hjemmelavede gaver, personlige gaver og meget mere. Af oplevelsesgaver kan du med fordel tage et nærmere kig på fars dags gaver her.

Populære gaver til far

I år er der ingen tvivl om, at oplevelsesgaver er populære, og det er selvfølgelig med god grund. For de seneste par år har vi virkelig savnet at komme ud og opleve noget helt uden de mange restriktioner og nedlukninger. Bare at kunne leve livet og opleve og nyde hinandens selskab. Oplevelsesgaver er altså utroligt populære i 2023. Det kan være alt fra ølsmagning til en flyvetur i luftballon eller helikopter, og du kan finde masser af gode forslag til oplevelsesgaver til far længere nede på siden.

En anden populær gaveide til far er selvfølgelig gadgets. Gadgets er populære som aldrig før, og med den teknologiske og digitale udvikling ser vi flere og flere geniale og til tider spøjse gadgets. Uanset hvad er det noget de fleste fædre vil sætte stor pris på, for vi ved godt, at hvis der er noget fædre er vilde med, så er det smarte dimser, dippedutter og gadgets. Personlige gaver er også utroligt populære, og her findes der ligeledes et væld af muligheder. Og er det børnene, der skal give far en gave til fødselsdag eller fars dag, vil en hjemmelavet gave altid være et hit, og her sætter fantasien ingen grænser. Her på siden finder du masser af gode forslag til gaver til far, i alle prisklasser og genrer. Så scroll bare længere ned og find inspiration til de bedste gaver til far. Der er nemlig masser af idéer til gaver til far lige her på siden.

Personlige gaver til far

Vil du gerne gøre noget ekstra særligt ud af gaven til far, kan du også vælge at give en personlig gave. Personlige gaver til far er noget helt specielt, for de er valgt med nøje omtanke, og de kan virkelig bringe stor glæde til modtageren. Noget af det mest almindelige og populære når det gælder personlige gaver, er selvfølgelig gaver med fotografier på. Personlige fotogaver er noget helt særligt, for de er lavet helt specielt til modtageren. Der er et væld af muligheder, når det gælder fotogaver, og det behøver bestemt ikke bare være et indrammet fotografi, selvom det heller ikke er nogen dårlig gaveidé til far.

Men det kan også være ting til hjemmet med et fotografi af børnene på, for eksempel en flot fotokalender, en kop med foto eller nogle af disse gode forslag:

 • T-shirt med foto – sød og personlig gave
 • Personligt kortspil med foto – sjov gave med masser af underholdning
 • Nøglering med foto – så far kan holde styr på nøglerne
 • Puslespil med foto – perfekt til puslespilselskeren
 • Musemåtte – en sød og personlig musemåtte til kontoret
 • Cover til mobil eller tablet – gør fars mobil eller tablet mere personlig med et cover
 • Magneter – søde køleskabsmagneter med fotos af børnene.
 • Og meget mere

Du kan finde mange andre idéer til skønne og personlige fotogaver til far her.

Det behøver heller ikke nødvendigvis være personlige fotogaver, men det kan også være andre sjove gaver: Hvad med en Toblerone med fars navn på til fars dag? En anden type personlig gave til far er indgraverede gaver. Det kan være et smykke, et stykke værktøj, eller måske nøgleringe, manchetter, kuglepenne eller lignende, der er indgraveret med fars navn eller en lille personlig tekst. Det kan du for eksempel finde her. Der masser af muligheder, når det gælder personlige gaver. Og som regel kan en lille personlig gave også være det perfekte supplement til en større gave, eller bare som en skøn gave fra børnene. En personlig gave er altid en god ide, og især til faren, der har alt. En personlig gave er med til at afspejle jeres kærlighed til jeres far, og dermed en helt oplagt gave til verdens bedste far.

Gave til far fra barn

Det er noget helt særligt for de små børn at give gaver til deres forældre, men de mindste kan sjældent selv være med til at finde en gave, for ikke at tale om at holde det hemmeligt. Her kan du overveje, om det skal være en hjemmelavet gave – det kan de fleste børn være med til i et eller andet omfang, men læs mere om det længere nede. Eller du kan finde en personlig gave. Måske en fotogave, eller en gave, hvor der kan indgraveres noget tekst. Det kan være en lille hilsen eller måske børnenes navne. Der er altså mange muligheder for at finde på en gave til far fra børnene. Du kan også få barnet til at hjælpe med at tegne eller male et fint kort, og når de når en vis alder, kan de også hjælpe med at pakke gaven ind og pynte den fint med tegninger eller klistermærker på gavepapiret.

En god gave til far fra barnet kan også være en oplevelsesgave. Og hvis du er moren, kan du selvfølgelig selv bestemme, hvad oplevelsen skal bestå af. Måske skal han en tur ud med gutterne, eller måske vil jeres søde lille englebarn give far (og mor) en middag eller et spaophold, hvis du kan få bedsteforældrene til at agere babysittere. Her på siden kan du som nævnt finde masser af inspiration til gaver til far, også fra de små børn. Du kan også vælge at gå all in og lade børnene lave hjemmelavede gaver, få inspiration til de bedste hjemmelavede gaver til far herunder.

Hjemmelavede gaver til far

Hjemmelavede gaver. Nogle gruer for det, andre elsker det. Men uanset hvad er en hjemmelavet gave en skøn gaveide til alle forældre, og bedsteforældre for den sags skyld. En hjemmelavet gave behøver bestemt ikke være et askebæger af ler fra billedkunst i skolen, for den tid er vi vist ovre. Og har du ikke lige gode idéer til hjemmelavede gaver til far, så læs med videre her og få et tip eller to. En hjemmelavet gave er nok noget af det mest personlige, børnene kan give til deres far. Den emmer nemlig af tid og omtanke og viser, at vi virkelig har gjort noget ud af det. Er børnene store, kan de sikkert klare opgaven selv, men de lidt mindre børn skal nok lige have en hjælpende hånd med.

Hjemmelavede gaver kan nemlig være mange ting. De helt små kan lave aftryk med maling af deres hænder eller fødder på et kort eller på ler eller trylledej. Ellers kan I også male kopper eller keramik med tuscher, der er egnet til formålet. Børnene kan også lave en flot perleplade eller et armbånd, og så er tegninger selvfølgelig også altid en god gave at give. Har du kreative børn, kan de også lave noget håndarbejde. Måske kan I hjælpe hinanden med at strikke eller sy et halstørklæde, et slips eller noget andet personligt. Måske et flot og personligt forklæde til når far skal stå på terrassen og stege bøffer og pølser på grillen? Det er en god gave i kombination med grilludstyr, for her får far både en personlig gave og noget utroligt brugbart.

Børn kan også lave gavekort til oplevelser. Måske en hjemmelavet middag eller morgenmad på sengen, eller et gavekort til tjenester og huspligter. Det er en sjov gave, der også viser børnenes engagement i familielivet og hverdagen. Er far glad for slik og kager, kan I også bage småkager eller en lækker kage, eller måske flødeboller eller karameller. Pak godterne fint ind i et glas eller en æske og så en fin sløjfe på – det vil han med garanti blive glad for.

Så for lige at opsummere en gang, kan hjemmelavede gaver være mange ting:

 • Tegninger
 • Hjemmelavede gavekort
 • Perlearmbånd eller perleplader
 • Aftryk af barnets fødder eller hænder med maling eller trylledej
 • Noget håndarbejde
 • Hjemmelavede godter
 • Malede kopper og keramik

Den bedste gave til nybagt far

Kender du en nybagt far, eller måske en snarlig nybagt far? Hvorfor ikke glæde ham med en gave? Ofte har vi det med at give barselsgaver til den lille baby eller den nybagte mor, men hvad med faren? Selvfølgelig gør moren det hårde stykke arbejde, men den nybagte far er bestemt også en del af familien, og han kan ligeledes stå op om natten og skifte bleer eller give flaske. Så hvorfor ikke forkæle den nybagte eller vordende far med en gave? En god gave til en nybagt far kan for eksempel være en bog om faderskabet. Det kan nemlig være rart at lære lidt mere om dét at blive far, og de mange følelser det indebærer, eller det kan være bøger om børneopdragelse eller børnenes udvikling. I det mere simple kan det også være et par gode øl eller lidt snacks, eller måske et hjemmelavet gavekort på en middag.

En oplevelsesgave til den nybagte far kan være en rigtig god idé, især fordi de fleste oplevelsesgavekort er gyldige i 2-3 år, så det skulle altså være muligt at gemme det, til det lille barn er blevet lidt større, og det måske er nemmere at få lidt fritid. Her kan du tage højde for farens interesser, måske er han interesseret i øl- eller vinsmagning, eller også er han til action og vilde oplevelser? Det kan også være han, og moren, skal forkæles med et spaophold eller en god middag i byen sammen. Du kan også vælge et gavekort til den nybagte far, til når han skal på barsel med den lille. Måske skal det være et gavekort til en tur i baby-bio, eller det kan være til forskellige aktiviteter med baby, som for eksempel gavekort til babyrytmik eller babysvømning. Det kan også være små søde og sjove gaver, som også kan bruges til barnet. For eksempel en bluse eller en body, hvor der står ”jeg elsker far” eller lignende personlige gaver – hvad med et fint krus, hvor der står ”verdens bedste far” på? En sød og skøn gaveidé.

Du kan også finde personlige gaver med indgravering her.

Gaver til enhver anledning  – og enhver far

Det er ikke kun julegaver, fødselsdagsgaver eller fars dags gaver, vi skal gå og gruble over. For vi ved godt, at mange fædre har det med ikke at være gode til at finde på gode gaveønsker. Så er du selv far og i tvivl om, hvad du skal ønske dig, kan du altid søge inspiration på nettet. Og skal du finde en gave til din far eller dine børns far, eller måske en nybagt far, kan du gøre det samme. Og så er du jo havnet det helt rigtige sted. Men en gave til far er ikke bare en gave til far. Fædre er forskellige, og de har forskellige præferencer og ønsker. Nogle fædre elsker sjove og platte gaver, mens andre er mere til lækre og velsmagende gaver. En gave til en far med en nyfødt har måske ikke de samme ønsker, som en far med voksne børn.

Her på siden har vi samlet en lang række forslag til gaver til forskellige anledninger. Du kan finde actionpacked oplevelser, smagsfulde oplevelser og meget mere. Du kan finde gaver til faren, som elsker gadgets og sjove dimser. Personlige gaver med hilsner. Du kan også finde gaver, som egner sig fint som bryllupsgaver eller som jubilæumsgaver. Vi har gaveidéer til enhver anledning, så fortvivl ikke.

Flere gaveideer til far?

Er du endnu ikke kommet på rette spor til den helt rigtige gave til far, og ønsker du mere inspiration og gaveideer? Hvad med at tage et kig på forskellige elektronikprodukter? Måske ønsker han sig et fedt bluetooth headset, eller hvad med en god espressomaskine til morgenkaffen? Er din far glad for udendørslivet, kan du også glæde ham med en smart powerbank med lys, eller noget andet fedt camping gear.

Der er altså masser af muligheder, når det gælder gaver til far, og vi kunne nærmest blive ved. Så fortvivl endelig ikke, hvis du skal finde en gave til fars dag, til fars fødselsdag eller i julegave. Der er masser af muligheder, og der findes gaveidéer i alle prisklasser, så både voksne og børn kan være med. Men hvad nu med mor? Mangler du inspiration til gaver til mor, så skal du bare hoppe over på siden her.

Ofte stillede
spørgsmål

De mest stillede spørgsmål

Det kommer selvfølgelig an på, hvad din far er til. Nogle fædre vil elske sjove gadgets eller smarte ting til hjemmet, mens andre vil sætte pris på personlige gaver, der viser omtanke og kærlighed. Den bedste gave til far er først og fremmest bare en gave, der viser, at du har tænkt over det.

 

Det kommer an på dit budget og selvfølgelig din far. Tænk over hvad han er til – måske vil han sætte pris på en oplevelsesgave, en personlig gave eller en sjov gave? Du kender din far bedst – så tænk over det og find inspiration her på siden.

Det er svært at vide, hvad man skal give en far, der har alt, i gave. Et godt bud vil være en personlig eller unik gave, som ingen andre har. Der findes mange forskellige muligheder, når det gælder personlige gaver – det kan være alt fra billeder og plakater til personligt tøj, skærebræt, proptrækkere og meget mere.